projekty wnetrz 05.09.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Absolwentka architektury z kilkuletnim doświadczeniem w projektowaniu wnętrz podejmie się zaprojektowania wnętrz:- mieszkań- domów- biur- powierzchni handlowych i usługowych- restauracjioraz ogrodów, małej architektury. Wrocław, Opole i okolicetel. 696790595e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Warszawa 16.09.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam, Jeśli wykonujecie Państwo ciekawe i wyjątkowe wykończenia oraz projekty wnętrz zapraszam do współpracy. Jestem przedstawicielem włoskiej fabryki gresów Fondovalle, produkującej wysokiej klasy gresy do zastosowania wewnątrz jak i na zewnątrz budynków, charakteryzujących się dużą wytrzymałością. Zapraszam na mój post FONDOVALLE - oryginalne i piękne gresy z Włoch (strona fabryki w przebudowie przed targami w Bolonii) na której znajdziecie Państwo kilka zdjęć i informacji o najciekawszych pozycjach. W razie zainteresowania proszę o kontakt 504-264-741, lub tutaj na prywatnym forum. PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PolkaOlka 29.06.2016 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 W Zielonej Górze swoją pracownię ma pani Ania Nowakowska - Manoryk, zajmuje się projektowaniem mebli i aranżacją wnętrz. Piękne projekty, to widać już po stronie http://www.prodecor.com.pl/ . Podoba mi się w jaki sposób zagospodarowuje przestrzeń w kuchni, jest użyteczna i funkcjonalna. Gdyby ktoś szukał inspiracji to na pewno znajdzie coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts