Kibart 07.05.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 Czy ktoś może mi polecić jakiś wkład kominkowy. Może macie już swoje doświadczenia w tym temacie. Proszę o opinie i podpowiedzi co powinienem kupić lub na co zwrócić uwagę aby być zadowolonym. Aha, chciałbym aby kominek dawał trochę ciepła czyli jak to mówią fachowcy miał zamontowane rozprowadzanie ciepłego powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.05.2002 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 Nie troche ciepla tylko duzo ciepla.Zwroc uwage na moc i powierzchnie ktora chcesz ogrzac, na system czystej szyby, ilosc radiatorow, material z jakiego jest wykonany, gwarancje, sposob otwierania szyby, transport, ciezar, cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 07.05.2002 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 Jak działa "system czystej szyby"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.05.2002 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 Szyba podwojna, w srodku przewiew powietrza ktory ma zapobiegac zadymianiu i osadzaniu sie substancji smolistych na szybie. W praktyce tego nie testowalem, ale patent wydaje sie byc dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbole 08.05.2002 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Pit a jakbys mogl polecic jakas znana i sprawdzona firme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 08.05.2002 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Radzę najpierw przeszukać archiwalne posty. Tu już było b. dużo na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbole 08.05.2002 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Ja tam wierze w Pitta - wypowioedzi czytalam - i tam sa rozne opinie - a doswiadczenie Pita wiele dla mnie znaczy Co nie zmienia faktu ze jeszcze raz przejrze dokladniej wszystkie watki z wkladami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.05.2002 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Doprawdy zawstydzasz mnie. Uwazaj co piszesz poniewaz ja w koncu zmuszone bede czytac to co nagryzmole a to z kolei moze spowodowac bul lepetyny co u takich miesniakow jak ja jest bardzo niebezpieczne. A propo Kolega sie tak wykonczyl. Co do firm, sprawa sie rozbija o marke a co za tym idzie za cene. Najdrozsze sa (zalezy od modelu): Spartherm (niemieckie), Jotul (skandynawski), Cheminess les foyers (francuskie), importowane z Francji np przez Koperfarm, polska produkcja rodzima, czeskie. Na rynku z obiegowych opinii najdrozsze niemieckie i skandynawskie sa b. dobre. ale cena jest b. duza, ci ktorzy maja mniej pieniedzy chwala francuskie i polskie ale o rzonych problemach z nimi slyszalem, powiedzialbym ze najgorsze sa czeskie ale najtansze. Nie polece konkretnego modelu czy firmy poniewaz kazdy ma inne potrzeby i cele ktoremu ma sluzyc wklad grzewczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbole 08.05.2002 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 ot i co Dwa zdania Pitbula a ja juz wiem duzo wiecej niz przed przeczytaniem tej wypowiedzi. Gosc z Ciebie Pit dzieki i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.05.2002 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Pycha ..... miod na me zbolale serce."Modrego to i milo posluchac" - Pawlak, "Sami swoi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofb 07.09.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Ostrzegam przed korzystaniem z usług firmy Koperfarm. Wyjątkowo niesolidna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts