bbritter 05.09.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Szukam ekipy do wykonania ogrodzenia z podmurówką betonową i siatkowaniem - 90mb.Dodatkowo, ogrodzenie frontowe - murki, słupki i częściowo podmurówka - 50mb. Wwa Białołęka.Bardzo proszę o wpisywanie namiarów na ekipy godne polecenia.BB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twister718 17.02.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 widze ze male zainteresowani, to w sumie malo wiarygodne ale jesli mozna polecam siebie, robocizna ogrodzenia z siatki to 25zl/mb, wykonujemy takie zlecenia co do ogrodzen oraz brukarstwa, dzialamy juz kilka lat w tych dziedzinach budownictwa, jesli ktos chcialby adres strony internetowej to prosze pisac w prywatnej wiad. znalazlem sie na tym forum poniewaz ktos mnie polecil kiedys tutaj i zainteresowalo mnie ono bo podoba mi sie w tym ze jak cos sie spartoli to ludzie cie tu obsmaruja a jak sie wykona dobrze zlecenie to cie poleca zapomnialem dodac ze jesli ktos jest nami zainteresowany to prosze umawiac terminy przynajmniej miesiac lub poltora miesiaca wczesniej a w sesonie to nawet wczesniej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts