czarnadziura 05.09.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam Szanownych Użytkowników.Stoje przed etapem ociplenia mojej budowy - mojego przyszłego domu. Ściany mam z cegły Roben 24cm. Chcem ocieplic styropianem 2 razy 10cm tak aby zakryc spojenia. Czy to nie przesada? Ile styropiany powiniennem dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 06.09.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam Szanownych Użytkowników. Stoje przed etapem ociplenia mojej budowy - mojego przyszłego domu. Ściany mam z cegły Roben 24cm. Chcem ocieplic styropianem 2 razy 10cm tak aby zakryc spojenia. Czy to nie przesada? Ile styropiany powiniennem dać? Przesada to 30 cm, 20 cm to już powinien być standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts