Miły Kuba 11.10.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 11.10.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Czyli rozumiem drogi Kubo, że dla ciebie koza odpada bo jest za tania i kojarzy ci się z czworakami a kominek z zamkiem sredniowiecznym.. taaak...w sumie to tez argument, tyle, ze jakby mało merytoryczny. (Nie podejrzewam wszak, że chciałes być niemiły dla Paty ) Poza tym ty chyba nie widziałes nigdy dzisiejszych nowoczesnych kóz. Myślę, ze ich ceny nawet dla ciebie byłyby satysfakcjonujace. Jesli znasz inne argumenty za i przeciw, bardzo proszę podziel się nimi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.10.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Czyli rozumiem drogi Kubo, że dla ciebie koza odpada bo jest za tania i kojarzy ci się z czworakami a kominek z zamkiem sredniowiecznym.. taaak...w sumie to tez argument, tyle, ze jakby mało merytoryczny. (Nie podejrzewam wszak, że chciałes być niemiły dla Paty ) Poza tym ty chyba nie widziałes nigdy dzisiejszych nowoczesnych kóz. Myślę, ze ich ceny nawet dla ciebie byłyby satysfakcjonujace. Jesli znasz inne argumenty za i przeciw, bardzo proszę podziel się nimi.... ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 11.10.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Czyli rozumiem drogi Kubo, że dla ciebie koza odpada bo jest za tania i kojarzy ci się z czworakami a kominek z zamkiem sredniowiecznym.. taaak...w sumie to tez argument, tyle, ze jakby mało merytoryczny. (Nie podejrzewam wszak, że chciałes być niemiły dla Paty ) Poza tym ty chyba nie widziałes nigdy dzisiejszych nowoczesnych kóz. Myślę, ze ich ceny nawet dla ciebie byłyby satysfakcjonujace. Jesli znasz inne argumenty za i przeciw, bardzo proszę podziel się nimi.... ??????? ???????? To było wszak do Miłego Kuby.......nie jarzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.10.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Czyli rozumiem drogi Kubo, że dla ciebie koza odpada bo jest za tania i kojarzy ci się z czworakami a kominek z zamkiem sredniowiecznym.. taaak...w sumie to tez argument, tyle, ze jakby mało merytoryczny. (Nie podejrzewam wszak, że chciałes być niemiły dla Paty ) Poza tym ty chyba nie widziałes nigdy dzisiejszych nowoczesnych kóz. Myślę, ze ich ceny nawet dla ciebie byłyby satysfakcjonujace. Jesli znasz inne argumenty za i przeciw, bardzo proszę podziel się nimi.... ??????? bardzo dziwne ale tego postu ja nie napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 11.10.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Jak to? To kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.10.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 zaczynam się bać na seriomusze skontaktowac się z Adminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 31.07.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 A może ktoś z Was ma kominek wolnostojący KOZA. Jakiej firmy, jak się uzytkuje taki kominek, oraz jak wygląda. Zdjęcia mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 04.08.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=107370&highlight= Może się przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 05.08.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duśka1719503061 14.05.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jestem przed wyborem pieca kominkowego (tzw. kozy) i nie wiem co wybrać . Jest tego na rynku trochę, ale prawie wszyscy decydują się na kominki i nie czytałam żadnych opinii na temat dostępnych na rynku pieców kominkowych. Może ktoś ma kozę w swoim domku, proszę o opinie i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duśka1719503061 18.05.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Czyżby nikt nie miał w domu kozy? Wszyscy tylko kominki i kominki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aanet 18.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ja miałam taki piec u dziadków, nawet jeszcze niedawno robilismy nowy jakiś rok temu. Jest to niewielki piec kaflowy wykonany przez zduna na nózkach metalowych. Sprawdzał sie nam rewelacyjnie i dobrze utrzymywał temperaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duśka1719503061 18.05.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dzięki aanet. Też mi się wydaje że powinien się sprawdzić tak jak kominek, tylko dlaczego u dziadków , nikt w nowym domu nie ma kozy? Bardzo bym chciała zobaczyć wnętrze z takim piecem. Użytkownicy kóz, odezwijcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_lilek_ 18.05.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 zanim wybrałam piecyk/kozę, czy jak kto woli, przeszukałam chyba cały net i niejeden sklep. Zawsze jednak wracałam do Dovre Astroline 2. Wygrał w podsumowaniu parametry - wygląd - cena. Piecyki/kozy rewelacyjnie ogrzewają pomieszczenie, bardzo szybko się nagrzewają. Świadomie nie montowaliśmy kominka. Ważna cecha - łatwośc wymiany gdyby coś się zepsuło. Fotek nie załączę, bo za każdym razem szału dostaję jestem za mało cierpliwa. W razie czego - mogę posłać na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 18.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Mamy koze Jotula F3TD, uzytkujemy ja juz 3 sezon i jestesmy z niej b. zadowoleni. Ogrzewa nam w znacznym stopniu mieszkanie o pow ok 60m, cieplo ladnie sie rozchodzi. Wybralismy koze a nie kominek poniewaz jest "przenosna" (mieszkanie wynajmujemy), szybka i latwa w instalacji, prosta i skromna w wygladzie. Mam kilka zdjec naszej kozy, moge podeslac mailem. Do nowego domu planujemy tez koze Jotula, tylko wieksza F500.Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.10.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 czy są tu zwolennicy pieców kominkowych?wlazł mi dzisiaj w oczy taki piec na jednej nodze i z odkrytą rurą do komina,troche się boję czy dobrze będzie wyglądał w nowoczesnym wnętrzu.model to stromboli ceramika ale zdjęcia nie mam.czy ktoś może taki użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 05.10.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 jest dużo tematów o kozach znajdziesz je bez problemu . Romotop ma mało gwarancji ( i są cholery drogie) Dovre chyba robi podobne piece na nodze obracane 360 stopni. Zobacz uniflam jest tańszy a ma podobne gabaryty wszystko zależy jak chcesz często palić jak sporadycznie to chyba nie warto płacić za dużo kasy a co do nowoczesnych wnętrz hoho kozy są idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.10.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 tacim nie upieram sie akurat przy tym ,tym bardziej ,ze jest z mozliwością obrotu a więc rura musi być ''górna'' i nie mozna zamaskowac połaczenia z kominem Dzięki Ci bardzo za podpowiedż ,sprawdzę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 06.10.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 czy są tu zwolennicy pieców kominkowych? wlazł mi dzisiaj w oczy taki piec na jednej nodze i z odkrytą rurą do komina,troche się boję czy dobrze będzie wyglądał w nowoczesnym wnętrzu. model to stromboli ceramika ale zdjęcia nie mam. czy ktoś może taki użytkuje? galka, czy chodzi o coś takiego ? http://www.romotop.com.pl/piece-piecyki/exclusive/img-9-01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts