aniawmuratorze 19.01.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 tula tu masz instrukcję wstawiania zdjęć - powodzenia http://forum.muratordom.pl/jak-wkleic-zdjecia,t138412.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 19.01.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 To moja koza http://img62.imageshack.us/img62/802/p1040898.jpg Model PIU firmy Spartherm. Używamy jej ok. 10 lat ( ) I jesteśmy bardzo zadowoleni. Na górze ma nawilżacz, z którego chętnie korzystamy. Kilka kropel aromatycznych olejków i paaachnie w całym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Indyk świetna ta Twoja koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 19.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 aniuwmuratorze, prowadzić auta też nie umiem, poradzisz ? Dziękuję. Mamy takie same imiona małżeńskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 aniuwmuratorze, prowadzić auta też nie umiem, poradzisz ? Dziękuję. Mamy takie same imiona małżeńskie i ja też z Łodzi jestem ale obecnie przewiało nas w mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 19.01.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ja też bardzo lubię jeżdzić na rowerze Do zobaczenia, Aneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 19.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ja mam jeden najprostszych modeli (Aramis) i jestem zadowolony.http://img96.imageshack.us/img96/1935/crw848701.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.01.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 http://www.przysucha.com.pl/piece.php alfa, moja koza to " komforter II ", trzeci od góry. Nie umiem wklejać zdjęć, chętnie bym to zrobiła. Ja swoją znalazłam w Castoramie, ale kupiłam przez internet, bo nie mieli w sklepie czarnej. Pozdrawiam. Jeśli będziesz chciała się jeszcze czegoś dopytać, zajrzę jeszcze. Piekne te kozy, ale pewnie nie maja podlaczenia do pobierania powietrza z zewnatrz, bo nic na stronie nie pisza. Zapytalam ale nie licze na to ze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frjo 20.01.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Zainteresowaliście mnie tymi kozami. Wcześniej nie brałam ich wcale pod uwagę. Mial być kominek który byłby tylko po to żebym mogla patrzeć na palący się ogień i ogrzać salon. Ale koza równie dobrze jak nie lepiej spełni swoja role. Jedno mnie jednak martwi- czy koza jest bezpieczna przy dziecku? Czy mogą się wypowiedzieć rodzice którzy maja małe dzieci. Jak to jest u Was? A kozy są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.01.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Zainteresowaliście mnie tymi kozami. Wcześniej nie brałam ich wcale pod uwagę. Mial być kominek który byłby tylko po to żebym mogla patrzeć na palący się ogień i ogrzać salon. Ale koza równie dobrze jak nie lepiej spełni swoja role. Jedno mnie jednak martwi- czy koza jest bezpieczna przy dziecku? Czy mogą się wypowiedzieć rodzice którzy maja małe dzieci. Jak to jest u Was? A kozy są piękne nie martw się, dzieci szybko się uczą. Ale jeżeli się boisz lub masz dziecko bardzo małe, to kup albo taką z blachy, one mają podwójne obudowy z wywiewem (to większość tych nowoczesnych) i blacha zewnętrzna nie jest gorąca, albo taką okładaną kaflami - one się nie nagrzewają bokami, ogrzewają nawiewem i szyba. Właściwie całe gorące to są żeliwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frjo 20.01.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Podoba mi się koza Irmy i pewnie na taka się zdecyduje. Nie wiem jaka ona jest. Będę się musiała podpytać u źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Zainteresowaliście mnie tymi kozami. Wcześniej nie brałam ich wcale pod uwagę. Mial być kominek który byłby tylko po to żebym mogla patrzeć na palący się ogień i ogrzać salon. Ale koza równie dobrze jak nie lepiej spełni swoja role. Jedno mnie jednak martwi- czy koza jest bezpieczna przy dziecku? Czy mogą się wypowiedzieć rodzice którzy maja małe dzieci. Jak to jest u Was? A kozy są piękne U mnie jest na razie koza blaszana taka budowlana i male dzieci, tzn jedno male, teraz ma 5lat, mial 3 jak zaczelismy w ogole palic w niej. Po prostu wie ze nie mozna dotykac, zblizac sie. Na dowod ze jest goraca, czasami bierze udzial w zapalaniu kozy i juz przy zblizeniu czuje ze jest goraca. A moje dzieci sa bardzo szybkie i ciagle biegaja po domu. A od kominka tez mozna sie oparzyc, bo wystarczy dotknac szyby, sama widzialam. Takze wydaje mi sie ze edukacja jest najwazniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.01.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 piękna ta koza PIU firmy Spartherm, tylko ta cena znajomi maja kozę żeliwną i dwie malutki córeczki, żadna nie miała pomysłu dotykać, oczywiście mają tłumaczone, może też dla tego że jak się pali to wokół jest gorąco już z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frjo 20.01.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 to mnie uspokoiłyście. Mój synek jest jeszcze mały a już rozumie ze gorące to jest si i nie dotykamy wiec zanim w domku stanie koza to jeszcze trochę czasu upłynie a wtedy to już nie powinno być problemu. Czyli postanowione. Będzie koza. Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 20.01.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 dorbie, u mnie jest osobna wentylacja do kozy, zwentylowani jesteśmy podwójnie, bo do kuchenki gazowej jest osobna. A na wszelki wypadek jest też miejsce, którędy można doprowadzić powietrze do kozy. Póki co, nie ma takiej potrzeby. Koza pożera też kartoniki-opakowania, tektury po płytkach, gazetki reklamowe itp . A..., uwielbiają przy niej spać koty Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 05.02.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 idąc za Zazdrośnicą kupiłem dzisiaj Chamane z firmy Invictabyła promocja w Leroyu za 3000 (tylko w Krakowie chyba w nowym sklepie) nie mogłem się oprzeć tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkot 05.09.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Prośba o pomoc .Poszukuję zdjęć kominka-kozy , ale nie takiej nowoczesnej ,tylko schowanej jakby w kominie.Nie umiem tego określić ,ale w którymś dzienniku budowy były takie zdjęcia.Koza stała w środku komina z cegły .Może ktoś ma takie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 06.09.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 (edytowane) Wejdz do mojego dziennika, wczoraj wkleiłam kilka zdjęc z fajnych realizacji:wiggle: (wkleiłabym tu, ale siedzę na nie swoim kompie Edytowane 6 Września 2010 przez alladyn71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkot 06.09.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Piękne te kozy.Jeśli macie jeszcze jakieś zdjęcia bardzo proszę o wklejanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkot 01.10.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Bardzo spodobała mi się koza zamiast typowego kominka.Jeśli ktoś taką posiada wklejcie zdjęcia.Kozy stylowe, nowoczesne wszystkie mile widziane, inspiracje również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts