beata050 06.09.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam, proszę o poradę mam obecnie mały domek z starą instalacją elektryczną chciałabym zmienić na moc 10kw z nowym licznikiem na budynku(stary jest w środku).Otrzymałam warunki z elektryki i podpisałam umowę co wiązało się z opłatą około 1000zł.Elektryk określił nam koszt w wysokości 3000zł ale tylko za przygotowanie do przyłączania nowego licznka. Kompletnie się na tym nie znam ale czy taki jest cennik. Nie będzie na razie zmiany instalacji w budyku ewentualnie podłaczenie starej instalacji do nowego licznika.Muszę napisać że nowa instalacjia będzie roabiona może za rok jak dobudujemy budynek.Proszę o pomoc jakie są koszty takiego podłączania w rejonie Warszawy. Jeżeli coś naplątałam w opisie to proszę o informację. Dla mnie te procedury to czysta magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 07.09.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 No jak w rejonie warszawki to niewiele można za 1000 zł zrobić. Możesz porównać ofertę z inną i wybrać lepszą dla ciebie - nie koniecznie tańszą. Pamiętaj, że jesteś w kątakcie z ZE i pracę musi wykonać elektryk uprawniony bo potem będziesz miała schody jak weźmiesz jakiegoś emeryta bez uprawnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts