orcio_kr 22.04.2016 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 23.04.2016 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Nie - bo to moja tymczasowo tajemnica. Opony... po wymianie były zużyte .........i poszły do spalenia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StefanW 23.04.2016 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Opony... po wymianie były zużyte .........i poszły do spalenia ??? Właśnie palę dojazdówkę ale ona jakaś taka twarda i się kiepsko pali więc długo to trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 23.04.2016 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 24.04.2016 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Właśnie palę dojazdówkę ale ona jakaś taka twarda i się kiepsko pali więc długo to trwa. Na palenie za dnia wybieraj z białej gumy.............. w nocy możesz z czarnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.04.2016 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Po wypaleniu pierwszego załadunku zapalonego od góry, możesz kłaść, sypać na żar węgiel drzewny. W drewnie masz okolu 70% części lotnych i te 30% części stałych w postaci węgla drzewnego. Czy także tego, który sprzedają z przeznaczeniem do grilla? Może to pytanie z serii "głupich", ale mam niepotrzebnych kilka worków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.04.2016 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Czy także tego, który sprzedają z przeznaczeniem do grilla? Może to pytanie z serii "głupich", ale mam niepotrzebnych kilka worków Ja bym skonstruował podajnik żmijowy do podawania węgla drzewnego do kominka...To będzie hicior sezonu 2016! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.04.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Piotrze Batura, liczyłam na rzeczową odpowiedź, serio Trzymam kciuki za realizację tej konstrukcji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 25.04.2016 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Czy także tego, który sprzedają z przeznaczeniem do grilla? Może to pytanie z serii "głupich", ale mam niepotrzebnych kilka worków Tak. Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez animuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 25.04.2016 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja bym skonstruował podajnik żmijowy do podawania węgla drzewnego To drogi interes palić węglem drzewnym w kominku, a podajnik żmijkowy mocno go skruszy, ale jak ktoś ma jakieś odpady z zeszłego roku i chce się tego pozbyć. Tylko ognia, czyli wizualizacji spalania w kominku z węgla drzewnego będzie mało. Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez animuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 25.04.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Tylko po co kominek bez wizji ognia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 25.04.2016 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Tylko po co kominek bez wizji ognia ? Do wytwarzania ciepła. To będzie prawie jak grill,można np. w folii do pieczenia upiec przy okazji kartofle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 25.04.2016 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Animus, nie przeginaj...ludzie Ci wierzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 26.04.2016 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Moje żarty to pikuś przy Stefanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StefanW 26.04.2016 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Moje żarty to pikuś przy Stefanie. Żeby uwiarygodnić swoją myśl świetlaną czy byłbyś tak uprzejmy i przytoczył jakiś żart Stefana?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 26.04.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Moje żarty to pikuś przy Stefanie. Nie załapał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izipopejka 26.04.2016 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 hej, mam pytanie... Jestem w trakcie budowy małego domku ( dół 63m2 plus poddasze użytkowe) w konstrukcji szkieletowej i zastanawiam się nad kominkiem, jako jedynym źródłem ciepła, ale nie wiem jaki wybrać, z płaszczem wodnym czy bez ? zastanawiam się też aby na dole zrobić ogrzewanie podłogowe a na górze grzejniki.. co o tym sądzicie ? jakie są wasze opinie ? z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.04.2016 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 hej, mam pytanie... Jestem w trakcie budowy małego domku ( dół 63m2 plus poddasze użytkowe) w konstrukcji szkieletowej i zastanawiam się nad kominkiem, jako jedynym źródłem ciepła, ale nie wiem jaki wybrać, z płaszczem wodnym czy bez ? zastanawiam się też aby na dole zrobić ogrzewanie podłogowe a na górze grzejniki.. co o tym sądzicie ? jakie są wasze opinie ? z góry dzięki za pomoc Ja bym zrobiła ścianę grzejną w oparciu o pieco-kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 26.04.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Właśnie podpisałem umowę na wybudowanie takiego pieco-kominka ze ścianą grzewczą i siedziskiem dla dwóch osób .... Zawsze możesz pobudować pieco-kominek z funkcją grzania wody... Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Zdun Darek B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StefanW 26.04.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Właśnie podpisałem umowę na wybudowanie takiego pieco-kominka ze ścianą grzewczą i siedziskiem dla dwóch osób .... Zawsze możesz pobudować pieco-kominek z funkcją grzania wody... Toto u góry to mi się kojarzy z wyrzutnią katiusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts