nitubaga 05.10.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Witam Wg mnie wkłady stalowo- czy żeliwno- szamotowe są lepsze, ale już np. An-bud ma inne zdanie. akurat też w tym przypadku bym polecił stalowo szamotowy (dostosowując do potrzeb) i dodam nawet nazwę firmy aby ogień był dłuuuuuuuugo widoczny np: spartherm no to Was posłuchałam i znalazłam coś w zupełnie innym kształcie, ale w czym się zakochałam...z miejsca... Spartherm arte bh http://images47.fotosik.pl/16/36ee03a72da6f4de.jpg co o nim sądzicie? w jakiej cenie jest on osiągalny? pytam nie bez przyczyny, bo ciężko cokolwiek znaleźć w tym temacie... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 http://www.twojekominki.pl/?pid=products_productlist.pl.33..&strona=3 około 10.000 ,ale napisz do p. Daniela : http://www.centrumkomina.pl/pl/ Możesz się powołac na mnie - było miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 http://www.twojekominki.pl/?pid=products_productlist.pl.33..&strona=3 około 10.000 ,ale napisz do p. Daniela : http://www.centrumkomina.pl/pl/ Możesz się powołac na mnie - było miło no to potwierdziłaś moje ciche obawy....mam tylko nadzieję, że on wart jest swej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 http://www.twojekominki.pl/?pid=products_productlist.pl.33..&strona=3 około 10.000 ,ale napisz do p. Daniela : http://www.centrumkomina.pl/pl/ Możesz się powołac na mnie - było miło no to potwierdziłaś moje ciche obawy....mam tylko nadzieję, że on wart jest swej ceny Widziałaś Spartherma u mnie - wart ? Chyba tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 No fakt, piękny to on niewątpliwie jest... zapodałam temat Małżonowi....myśli.....ale nie mówi nie... a raczej będzie na tak, musi tylko mentalnie sie oswoić z ceną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 05.10.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Witam Wg mnie wkłady stalowo- czy żeliwno- szamotowe są lepsze, ale już np. An-bud ma inne zdanie. akurat też w tym przypadku bym polecił stalowo szamotowy (dostosowując do potrzeb) i dodam nawet nazwę firmy aby ogień był dłuuuuuuuugo widoczny np: spartherm no to Was posłuchałam i znalazłam coś w zupełnie innym kształcie, ale w czym się zakochałam...z miejsca... Spartherm arte bh http://images47.fotosik.pl/16/36ee03a72da6f4de.jpg co o nim sądzicie? w jakiej cenie jest on osiągalny? pytam nie bez przyczyny, bo ciężko cokolwiek znaleźć w tym temacie... dzięki piekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 i ogromny... wymiary 65 x 80 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 no to piękny - dobrze, że nie taki głeboki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Chiałabym jeszcze tylko dla mojej spokojności - by fachmany się na jego temat wypowiedziały...co bym mogła spać w pełnym błogostanie... zatem cała prawda o Spartherm Arte BH ... ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.10.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Chiałabym jeszcze tylko dla mojej spokojności - by fachmany się na jego temat wypowiedziały...co bym mogła spać w pełnym błogostanie... zatem cała prawda o Spartherm Arte BH ... ............... może się podobać malutką wadą jest... cena, ale wielkość, podnoszona szyba=większy koszt paleniska, osobiście wolę inny układ (szerokość a wysokość) tzn. bardziej tradycyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Chiałabym jeszcze tylko dla mojej spokojności - by fachmany się na jego temat wypowiedziały...co bym mogła spać w pełnym błogostanie... zatem cała prawda o Spartherm Arte BH ... ............... może się podobać malutką wadą jest... cena, ale wielkość, podnoszona szyba=większy koszt paleniska, osobiście wolę inny układ (szerokość a wysokość) tzn. bardziej tradycyjny ja jeszcze tydzień temu też dla mnie najważniejsze jest to by mi ktos powiedział: kobieto, płacisz extra za wielkość paleniska, szamot, podnoszoną szybę, ale z jakości wkładu będziesz zadowolona...bo wart jest swej ceny...bo to dobre jakościowo materiały, mechanizmy, łączenia... itp powie mi tak ktoś? co? plis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 06.10.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Chiałabym jeszcze tylko dla mojej spokojności - by fachmany się na jego temat wypowiedziały...co bym mogła spać w pełnym błogostanie... zatem cała prawda o Spartherm Arte BH ... ............... może się podobać malutką wadą jest... cena, ale wielkość, podnoszona szyba=większy koszt paleniska, osobiście wolę inny układ (szerokość a wysokość) tzn. bardziej tradycyjny ja jeszcze tydzień temu też dla mnie najważniejsze jest to by mi ktos powiedział: kobieto, płacisz extra za wielkość paleniska, szamot, podnoszoną szybę, ale z jakości wkładu będziesz zadowolona...bo wart jest swej ceny...bo to dobre jakościowo materiały, mechanizmy, łączenia... itp powie mi tak ktoś? co? plis? takie żeczy to tylko w eże a na poważnie to kewstja gustu jeden woli blondynki drugi brunetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.10.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 ja jeszcze tydzień temu też dla mnie najważniejsze jest to by mi ktos powiedział: kobieto, płacisz extra za wielkość paleniska, szamot, podnoszoną szybę, ale z jakości wkładu będziesz zadowolona...bo wart jest swej ceny...bo to dobre jakościowo materiały, mechanizmy, łączenia... itp powie mi tak ktoś? co? plis? no jest extra .... i cena jeszcze jedną małą wadę dodam duża temperatura gazów wylotowych, mała moc w stosunku do wielkości paleniska, a i tak bez rozprowadzenia ciepła będzie "piekło" w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 ja jeszcze tydzień temu też dla mnie najważniejsze jest to by mi ktos powiedział: kobieto, płacisz extra za wielkość paleniska, szamot, podnoszoną szybę, ale z jakości wkładu będziesz zadowolona...bo wart jest swej ceny...bo to dobre jakościowo materiały, mechanizmy, łączenia... itp powie mi tak ktoś? co? plis? no jest extra .... i cena jeszcze jedną małą wadę dodam duża temperatura gazów wylotowych, mała moc w stosunku do wielkości paleniska, a i tak bez rozprowadzenia ciepła będzie "piekło" w salonie Prawda - daje nieźle ( cieszę sie , ze mam antresolę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kane66 07.10.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 an-bud i inni z doswiadczeniem: co sadzicie o kominkach z kratki.pl ? jak moze pamietacie szukam czegos taniego do palenia okazjonalnego wlasciwie, z doprowadzeniem powietrza z zewnatrz. Ekipa z kratka.pl twierdzi ze maja 'modyfikacje' do swoich standardowych kominkow ktora to umozliwia doprowadzenie powietrza tylko z zewnatrz. Cenowo wychodzi to bardzo ładnie - pewnie nie przekroczy 2k PLN juz z przylaczem zewnętrznym. Ale co ze skutecznoscia tego przylacza i ogolna szczelnoscia kominka ? Widzial to kto "na żywo" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alterm 07.10.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Chiałabym jeszcze tylko dla mojej spokojności - by fachmany się na jego temat wypowiedziały...co bym mogła spać w pełnym błogostanie... zatem cała prawda o Spartherm Arte BH ... ............... może się podobać malutką wadą jest... cena, ale wielkość, podnoszona szyba=większy koszt paleniska, osobiście wolę inny układ (szerokość a wysokość) tzn. bardziej tradycyjny ja jeszcze tydzień temu też dla mnie najważniejsze jest to by mi ktos powiedział: kobieto, płacisz extra za wielkość paleniska, szamot, podnoszoną szybę, ale z jakości wkładu będziesz zadowolona...bo wart jest swej ceny...bo to dobre jakościowo materiały, mechanizmy, łączenia... itp powie mi tak ktoś? co? plis? Powiem tak; Spartherm to marka przednia, estetyka na najwyższym poziomie, właściwości i wszytskie inne czynniki dotyczące tego wkładu; rewelacja. Jesłi są pieniądze nawet bym się na zastanawiał Spartherm to Mercedes wśród wkładów. Szczerze polecam i nie doszukiwałbym się żadnych wad Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Chiałabym jeszcze tylko dla mojej spokojności - by fachmany się na jego temat wypowiedziały...co bym mogła spać w pełnym błogostanie... zatem cała prawda o Spartherm Arte BH ... ............... może się podobać malutką wadą jest... cena, ale wielkość, podnoszona szyba=większy koszt paleniska, osobiście wolę inny układ (szerokość a wysokość) tzn. bardziej tradycyjny ja jeszcze tydzień temu też dla mnie najważniejsze jest to by mi ktos powiedział: kobieto, płacisz extra za wielkość paleniska, szamot, podnoszoną szybę, ale z jakości wkładu będziesz zadowolona...bo wart jest swej ceny...bo to dobre jakościowo materiały, mechanizmy, łączenia... itp powie mi tak ktoś? co? plis? Powiem tak; Spartherm to marka przednia, estetyka na najwyższym poziomie, właściwości i wszytskie inne czynniki dotyczące tego wkładu; rewelacja. Jesłi są pieniądze nawet bym się na zastanawiał Spartherm to Mercedes wśród wkładów. Szczerze polecam i nie doszukiwałbym się żadnych wad Pozdrawiam No i jest to melodia dla mych uszu, mniód na me skołatane serce....teraz mogę spać snem sprawiedliwego.... i zbierać grosik do grosika... Panowie, dzięki... a to w podzięce.... http://images34.fotosik.pl/339/bfe66820b3665bde.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 07.10.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 noooooooo.... naczytalam się dobrych rzeczy o sparthermach i teraz pytanie do fachowców wklad spartherm arte uh 70 -komin schiedel rondo plus fi 20 z wentylacją czy trójnik wziąć 90 stopni czy 45 a jeśli 45 to czty trzeba go podnieść wyżej niż jest w schemacie arte uh na stronie np.twojekominki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 noooooooo.... naczytalam się dobrych rzeczy o sparthermach i teraz pytanie do fachowców wklad spartherm arte uh 70 -komin schiedel rondo plus fi 20 z wentylacją czy trójnik wziąć 90 stopni czy 45 a jeśli 45 to czty trzeba go podnieść wyżej niż jest w schemacie arte uh na stronie np.twojekominki.pl Chyba fi 200 :) Do tego kominka to chyba w ogóle jest fi 250 .. O co chodzi z tym podniesieniem ? http://www.twojekominki.pl/upload/images/144093600747f0ce7cb3d5a.jpg I polecam podpis Alterma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Panowie, dzięki... http://images34.fotosik.pl/339/bfe66820b3665bde.jpg[/img][/url][/quote Jak Ci mówiłam, że Mercedes, to nieeeeeeee :) Zero , zero zaufania ... no po prostu nie wiem.......... :):)TEŻ CHCĘ CIASTECZKO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts