Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Balustrady ze stali nierdzewnej - Kraków

kamatsu

Recommended Posts

Witam

Szukam fachowca lub firmy z Krakowa lub okolic która produkuje i montuje balustrady ze stali nierdzewnej wewnątrz budynku (klatka schodowa)

Proszę o Wasze opinie jeśli chodzi o w/w balustrady, jakie są ceny, montaż z boku czy na stopniu ?

Balustrada ma być ze stali ze poręczą drewniana.

Można gdzieś kupić gotowe elementy do samodzielnego ? myślę że sam montaż to nie wielki problem.

pozdrawiam

Dom jednorodzinny, 15 schodów + jeden podest, konstrukcja żelbetonowa. Jak na moje oko prosta konstrukcja myślę że nie będzie problemu z montażem.

Właśnie przeglądam internet... może ktoś ma sprawdzoną firmę ?

Kevinlomax dzięki że się odezwałeś

• 2 months później...

Witam polecam firmę alumark ze skawiny mają nowoczesny produkt i atrakcyjne ceny http://www.alumark.skawina.pl robią równiez z poręczami z drzewa i szybami na wypełnienia, dodatkowo można u nich kupić elementy do samodzielnego montażu, wystawiają się też na allegro

pozdrawiam

do domu..jpg

DSC_0549..jpg

Edytowane przez skarabeusch

• 1 month później...
  • 9 months później...
Mi ostatnio balustrady w calym domu zrobili panowie z firmy Stalkwas w Krakowie. Na pewno znajdziesz ich na internecie. Udalo mi sie wynegocjowac cene, ktora zrobila mi znajoma firma, jednak mieli zdecydowanie krotszy termin realizacji. Nie dam Ci namiaru bo to podobno dla nich reklama a to jest tutaj niedozwolone ;) proponuje google :)

• 1 month później...
Ja mogę polecić firmę, z której usług sam korzystałem i wiem że są doskonali i co tu ukrywać bardzo konkurencyjni cenowo. Jesteśmy z żoną zafascynowani pracą tej firmy i korzystaliśmy nie tylko do robienia balustrad na balkonach, ale i przy budowaniu schodów ( sam nie mam o tym zbytnio pojęcia) http://www.otoschody.pl/balustrady-i-balkony-ze-stali-nierdzewnej,5,5.html. Są w Poznaniu i gdzieś jeszcze w Wielkopolsce ale domyślam się, że z dojazdem nie ma większego kłopotu

• 4 years później...
  • 4 weeks później...
  • 3 months później...
Balustrady ze szkła są efektowne,ale ile pracy wymaga utrzymanie ich w jakim takim stanie,szczególnie w domu,w którym są dzieci.Zdecydowałem się więc na balustrady ze stali ,w połączeniu z drewnianymi schodami całkiem nieźle się prezentują.A i niewiele mnie kosztowały,bo sam je montowałem .Niestety dzieci pogubiły części do zamontowania i trochę to trwało zanim przysłano mi nowe.Ale polecam e-sklep firmy BTH import stal,bo mają tam wszystkie te drobiazgi.