kamatsu 06.09.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 WitamSzukam fachowca lub firmy z Krakowa lub okolic która produkuje i montuje balustrady ze stali nierdzewnej wewnątrz budynku (klatka schodowa) Proszę o Wasze opinie jeśli chodzi o w/w balustrady, jakie są ceny, montaż z boku czy na stopniu ? Balustrada ma być ze stali ze poręczą drewniana. Można gdzieś kupić gotowe elementy do samodzielnego ? myślę że sam montaż to nie wielki problem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kevinlomax 06.09.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Jeśli nie sam montaż jest problemem to pytaj firm z całej polski. Przyjadą na pomiar, zrobią wszystko jak trzeba, wyślą jednym transportem i sobie zamontujesz. Dużo tego jest? To dom jednorodzinny czy jakiś użyteczności publicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamatsu 06.09.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Dom jednorodzinny, 15 schodów + jeden podest, konstrukcja żelbetonowa. Jak na moje oko prosta konstrukcja myślę że nie będzie problemu z montażem.Właśnie przeglądam internet... może ktoś ma sprawdzoną firmę ? Kevinlomax dzięki że się odezwałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kevinlomax 07.09.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 08.09.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 ALPINA -najlepsi i najdrożsi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 15.09.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 zapytaj tam http://www.schody-stal-tech.pl/kontakt.html maja oddział w Krakowierobili u mnie i jestem bardzo zadowolony jak zajrzych do wątku o schodach to kiedyś wklejałem zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarabeusch 16.11.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 (edytowane) Witam polecam firmę alumark ze skawiny mają nowoczesny produkt i atrakcyjne ceny http://www.alumark.skawina.pl robią równiez z poręczami z drzewa i szybami na wypełnienia, dodatkowo można u nich kupić elementy do samodzielnego montażu, wystawiają się też na allegro pozdrawiam Edytowane 22 Listopada 2010 przez skarabeusch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowmarek 16.12.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 polecam firmę Teko z Niepołomic koło Krakowa adresik do nich to http://www.teko.net.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 16.12.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 kolejny spamer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 27.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Podnoszę wątek. Jakie firmy polecacie? Balustrady zewnętrzne mnie szczególnie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruben79 28.09.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Mi ostatnio balustrady w calym domu zrobili panowie z firmy Stalkwas w Krakowie. Na pewno znajdziesz ich na internecie. Udalo mi sie wynegocjowac cene, ktora zrobila mi znajoma firma, jednak mieli zdecydowanie krotszy termin realizacji. Nie dam Ci namiaru bo to podobno dla nich reklama a to jest tutaj niedozwolone proponuje google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinto33 22.11.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ja mogę polecić firmę, z której usług sam korzystałem i wiem że są doskonali i co tu ukrywać bardzo konkurencyjni cenowo. Jesteśmy z żoną zafascynowani pracą tej firmy i korzystaliśmy nie tylko do robienia balustrad na balkonach, ale i przy budowaniu schodów ( sam nie mam o tym zbytnio pojęcia) http://www.otoschody.pl/balustrady-i-balkony-ze-stali-nierdzewnej,5,5.html. Są w Poznaniu i gdzieś jeszcze w Wielkopolsce ale domyślam się, że z dojazdem nie ma większego kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hamlet 23.11.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 kolejny spamer... I dwaj następni:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera.1989 17.03.2016 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 w rejonie Kóz i Ket jest taka firma, która robi śliczne balustrady ze szkła, zobacz na stronie http://linealsystem.eu/oferta/balustrady-szklane/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpaw 11.04.2016 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Mi balustrady wykonywała firma MTStal spod Wrocławia. Znają się chłopaki na rzeczy a i cen nie mają wygórowanych. Dojazd też nie jest problemem. Szczerze mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filip75 20.07.2016 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Balustrady ze szkła są efektowne,ale ile pracy wymaga utrzymanie ich w jakim takim stanie,szczególnie w domu,w którym są dzieci.Zdecydowałem się więc na balustrady ze stali ,w połączeniu z drewnianymi schodami całkiem nieźle się prezentują.A i niewiele mnie kosztowały,bo sam je montowałem .Niestety dzieci pogubiły części do zamontowania i trochę to trwało zanim przysłano mi nowe.Ale polecam e-sklep firmy BTH import stal,bo mają tam wszystkie te drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts