JurekM 06.09.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam!Gdzie mogę znaleźć drzwi antywłamaniowe:1. wzmacniane blachą z okleiną2. bez klamki z zewnątrz (drzwi na ogród rzadko otwierane)3. bez widocznych zamków i zawiasów z zewnątrz4. drzwi zlicowane z futrynąNie mogę tego nigdzie znaleść. Może ktoś się z tym spotkał?PozdrawiamJM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikita1 08.09.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Proszę o podanie wymiarów drzwi,kolorystyki jaka Cię interesuje i lokalizacji montażu?Mam coś takiego w ofercie.Jaki budżet planujesz na zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 08.09.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witaj!wymiar drzwi wys 2,1 szer 1,0kolor złoty dąblokalizacja PodlasieCo do budżetu to wolałbym sprawdzić co jest możliwe do zamontowania i ew. wtedy podjąć decyzję, ale podejrzewam że budżet w okolicy 2 tys powinien wystarczyć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts