uzytkownik73467 06.09.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Kupiłam 3 baterie około 2000 roku i leżały do wczoraj w piwnicy - zbieram na remont już 10 lat Zamontowałam wreszcie jedną bo stara się wysłużyła. Wszytko jest ładnie poza tym, że kapie woda. Przedmuchiwanie (po zdjęciu i puszczeniu wody w druga stronę) powoduje, że po zamknięciu kranu woda nie cieknie. Jednak po kolejnym otwarciu i zamknięciu kapie spowrotem. Przez godzine nakapie tak około 0,5 litra więc nie jest to mało. Czy może ktoś podzielić się jakimś pomysłem, bo ja już ich nie mam? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 06.09.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 być może baterię trzeba rozkręcić nieco by dostać się do swego rodzaju dławika, uszczelnienia dokręcanego, które trzeba trochę docisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uzytkownik73467 06.09.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Wystarczyło, że napisałam (na koncie męża) i gdy ten się dowiedział, krew mu zaczęła krążyć i zaraz się wziął do roboty. Zdjął uchwyt i pod nim jest regulacja. Dokręcił i przestało cieknąć. Teraz żeby woda zaczęła lecieć, trzeba podnieść ok. 1 cm uchwyt. Możliwe, że w trakcie eksploatacji obniżymy do 1/2 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts