nurni 12.04.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 ...Nie wiem czy 10 metrów robiłoby jakąś różnicę jakby co....... Chyba tylko psychologiczną nie dodałem, że stałem za paletą cegieł. Przynajmniej zostałyby większe kawałki w celu identyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.04.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 nurni - praca widzę idzie do przodu dawno nie czytałam...a jak juz doczytałam do "oczywiście kochanie".....to uśmiechnęłam się od ucha do ucha....jakbym słyszała mojego męża ciekawe czy on też tak knuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 13.04.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Ivonesca - ktoś musi to wszystko ogarnąć i kontrolować, nieprawdaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.04.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Ivonesca - ktoś musi to wszystko ogarnąć i kontrolować, nieprawdaż i myślisz że on jest w stanie to kontrolować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 13.04.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 ...i myślisz że on jest w stanie to kontrolować ? napisałem Ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 15.04.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Nurni,nigdzie nie znalazłem, czy Twoje tynki to gips z agregatu, czy panowie ręcznie sobie chlapią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.04.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Nurni napisał Nie obyło się bez skuwania, bo panowie z rozpędu zrobili dolną łazienkę na gotowo (a mówiłem, żeby nie robić do przyjazdu żonki i architektki) i parę metrów będą musieli skuwać tam gdzie będzie glazura. Boję sie takich sytuacji u nas na budowie.Jak znam siebie to machneła bym ręką co by panowie nie mieli kłopotu . Muszę popracować nad asertywnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.04.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Nurni, nigdzie nie znalazłem, czy Twoje tynki to gips z agregatu, czy panowie ręcznie sobie chlapią? Z "agregatu" zwanego betoniarką z podawaniem ręcznym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.04.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Nurni napisał Nie obyło się bez skuwania, bo panowie z rozpędu zrobili dolną łazienkę na gotowo (a mówiłem, żeby nie robić do przyjazdu żonki i architektki) i parę metrów będą musieli skuwać tam gdzie będzie glazura. Boję sie takich sytuacji u nas na budowie.Jak znam siebie to machneła bym ręką co by panowie nie mieli kłopotu . Muszę popracować nad asertywnością. Nie co pracować tylko to są Twoje pieniądze i Twój dom i zmieniła Ci się akurat koncepcja. Ja piszę o skuwaniu 3m2 tynku więc to nie jest jakaś filozofia, gdyby do skucia było 50 m2 to bym się zastanawiał nad sensownością decyzji. A mówić trzeba wszystko i niczego się nie lękać, poza tym od razu zobaczysz z kim pracujesz - hiena czy człowiek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 23.04.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Nurni - cudne to pytanie Twojego rekina I co za logika! Sama bym się lekko zmieszała gdybym miała odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.04.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Nurni - cudne to pytanie Twojego rekina I co za logika! Sama bym się lekko zmieszała gdybym miała odpowiedzieć Można odpowiedzieć, że dzięcioł nie lubi takiego drewna (ale ziarno niepewności wciąż pozostaje ) P.S. Luśka, czy musisz czytać to co ja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.04.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Jak na razie dzięcioła nasze okna nie interesują a gniazdko już zamieszkane i pewnie nawet jakieś jaja sobie dzięciołki robią Chociaż pytanie dalej jest aktualne i jednoznacznej odpowiedzi nie mam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.04.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 A czy nie jest tak, że dzięcioł nie stuka w tym drewnie dla przyjemności, tylko dla robali? Chyba na tyle sprytne to stworzenie jest że potrafi ocenić, czy robal może być czy nie. Inaczej skuł by pół lasu i padł z głodu A że w drewnianych ramach robactwa nie uświadczysz (poza tym to polakierowane przecież jest, więc i pachnie inaczej), to problem chyba z głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.04.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Nigdy nie wiadomo co te kwaśne deszcze i elektrociepłownie ze zwierzętami robią. A może to jakiś świr i będzie walił na oślep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.04.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Nigdy nie wiadomo co te kwaśne deszcze i elektrociepłownie ze zwierzętami robią. A może to jakiś świr i będzie walił na oślep? No... to dałbym szyby antywłamaniowe, żeby ich bydlak ne wytłukł Jak na oślep to na oslep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.04.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 ...No... to dałbym szyby antywłamaniowe, żeby ich bydlak ne wytłukł Jak na oślep to na oslep Tu się zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.04.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 nurni - byleby nie tłukł Ci się tak jak u Teski http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=44001 ...aleś natynkował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.04.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 ......aleś natynkował No też mi się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.04.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Piękny macie ten domek Daje wielkie możliwości wykończenia,aranżacji wnętrz(te okna , przestrzeń) Rewelacja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.04.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 alfredaBardzo nam miło i dziękujemy za słowa uznania. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts