RYDZU 28.04.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Fajnie to zaczyna wszystko wyglądac po tynkach i wylewkach - no nie? Jakoś tak czyściej i bardziej układnie zaczyna przyszły dom wyglądać Zaintrygowało mnie zdjęcie sypialni i bateria chyba 6 puszek - co ty tam będziesz podłączał? - rozumiem, że łóżko wodne z masażem, lampki nocne, internet, telefon.... i mi się pomysły wyczerpały Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 28.04.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Rydzu puszek jest dużo bo oczywiście "na zapas". Jest więc tam napięcie, telefon, TV, komputer.Czy się to wszystko wykorzysta? Czas pokaże. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.04.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Nurni...ja bardzo Cię przepraszam,że ja z innej beczki, kiedyś napisałeś: Kochani, poproszę o namiary na rzetelną i sprawdzoną hodowlę w okolicach W-wy. Mamy zamiar kupić 2 i szukamy sprawdzonej i niedrogiej hodowli. Może nawet 7 z miotu. Chodziło o owczarki niemieckie. Czy cos w tym kierunku postanowione? Sama mam chrapkę na pieska tej rasy. P.S.Jeśli odpowiedź jest w twoich postach to serdecznie przepaszam za moją napastliwość . Jeśli tak jest to napisz,że mam sobie poszukać . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 28.04.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 OlkalybowaDostałem wiele cennych porad ale namiary na hodowle w okolicach W-wy wziąłem z internetu z polskiego związku kynologicznego.Generalnie ceny ze sprawdzonych hodowli wachają się od 1.000-1.500 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 15.05.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Nurni ale okna to masz zajebiste serio aż oczy wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.05.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Cześć, jestem nowa na forum. Bardzo Ci zazdroszczę, że Twój dom już stoi . A jaki jest piękny! Ja mam ZOSIĘ z Archipelagu, dopiero zaczynam, a problemy pojawiają się codziennie. Właśnie zaczęłam pisać dziennik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.05.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Nurni ale okna to masz zajebiste serio aż oczy wychodzą Dzięki za słowa uznania, choć takim mianem pierwszy raz zostałe określone . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.05.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Cześć, jestem nowa na forum. Bardzo Ci zazdroszczę, że Twój dom już stoi . A jaki jest piękny! Ja mam ZOSIĘ z Archipelagu, dopiero zaczynam, a problemy pojawiają się codziennie. Właśnie zaczęłam pisać dziennik. Pozdrawiam Nie zazdrość tylko bierz się do roboty. Każdy z nas kiedyś komuś zazdrościł i sam doszedł do tego momentu. My naszą wizję o domu zakończyliśmy na Manueli z Archipelagu. Ale suma summarum zrobiliśmy projekt indywidualny. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.05.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 oj ciężkie te płytki...ciężkie ....ale jakie ładną będą jak już nie będą stertą kartonów pozdrawiam PS. etap kominka to mamy taki sam - właśnie udało się nam wreszcie go obudowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.05.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Na zmęczone mięśnie polecam masażyk http://www.olkalybowa.republika.pl/CAILYRS3.jpg i piweczko http://www.olkalybowa.republika.pl/CAO2SC73.jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 16.05.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Olkalybowa za piweczko dzięki, ale masaż wolałbym z zamienionymi rolami z rysunku Ivonesca Ciężkie jak jasna cholera, ale nosząc wyobrażałem je sobie na docelowym miejscu - pomagało Kominek jeszcze nie skończony bo kafle się dopiero wyprodukowały. W środę dopiero będzie kończony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.05.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Ivonesca Ciężkie jak jasna cholera, ale nosząc wyobrażałem je sobie na docelowym miejscu - pomagało Kominek jeszcze nie skończony bo kafle się dopiero wyprodukowały. W środę dopiero będzie kończony. Pozdrawiam środa juz jutro trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ditu 18.05.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 nurni, Slowa uznania! Bardzo przyjemnie czyta sie Wasz dziennik. Zagladam tu co raz i sledze jak sie "mury pna do gory".Powodzenia w daszych zmaganiach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 18.05.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A dzięki Ditu, dzięki. Czytaj dalej bo teraz zaczynać się będzie najciekawsze: wykańczanie domu i inwestora Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ditu 18.05.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Spoko, dacie sobie rade! Ja jestem tylko kilka krokow za Wami bo u mnie stan surowy zamkniety Wlasnie jestem na etapie ustalania planow wykanczania... i podmiotem jest zdecydowanie dom Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.05.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Żale zostawiłem sobie na koniec. Przestanie k.......a w końcu padać, czy nie?. Po działce mogę już kajakiem pływać. Wysyłam parę promieni w celu osuszenia terenuhttp://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/slonko.gif. Jak radzisz sobie z problemem kradzieży na budowie?Nie boisz się, że wpadna i rozgradną? Ja to się chyba przypnę do kaloryfera i bedę pilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.05.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Wlasnie jestem na etapie ustalania planow wykanczania... i podmiotem jest zdecydowanie dom ...ale ofiarą zawsze inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.05.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Jak radzisz sobie z problemem kradzieży na budowie?Nie boisz się, że wpadna i rozgradną? Ja to się chyba przypnę do kaloryfera i bedę pilnować. Alarm, kochana, alarm z monitoringiem od dnia założenia okien, drzwi i bramy garażowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.05.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Nurni trzymaj się wiosła suchsze idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.05.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Nurni trzymaj się wiosła suchsze idzie. Też się cieszę, tylko że teraz to by mi się susza przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts