nurni 10.06.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Rydzu Dzięki, Rekin dochodzi do siebie choć jest zrozpaczony, że nie będzie mógł zdawać na kolejny pas Aikido. Nawet kombinował, że pogada z san-seiem (czy jakoś tak) coby z jedną ręką zdawać - no bo jak umiem na jedną to wiadomo, że na dwie też Do ekip słuchających ze zrozumieniem co się do nich mówi chyba mam farta. Tfu, żeby nie zapeszyć. inż. Mamoń Do posiadania zdjęć z takim przymiarem doszedłem jak w domu rodziców po 2-3 latach nie myliśmy w stanie niczego znaleźć i nawet stwierdzić jakie to poieszcenia. Dlatego oprócz łaty dawałem kartkę z nr pomieszczenia (z projektu) oraz opisem strony świata. Sufity się nie zawalą - sam wieszałem sie jednym kołku i nic - nawet nie drgnął Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Nurni co to? 13.06.2004 Cofneliśmy sie w czasie? W związku z tym, że ocieplenie mam po połaci dachu, to żeby wyciszyć pomieszczenia kupiłem wełnę w płytach gr. 5cm, żeby mi panowie wyłożyli również na sufitach w celu wyciszenia pomieszczeń. Chodzi mi o to, żeby dźwięki nie przenosiły się górą między pomieszczeniami. Cenna wskazówka, muszę tego dopilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 13.06.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Nurni co to? 13.06.2004 Cofneliśmy sie w czasie? No rypło mi się. Już zmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Nurni co to? 13.06.2004 Cofneliśmy sie w czasie? No rypło mi się. Już zmienione. Nic sie nie martw ja ostatnio napisałam : na dzień dziesiejszy tj.10.09.2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 16.06.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Dałem ogłoszenie dotyczące projektu ogrodu na SGGW, wydział achitektury krajobrazu. (...) Odezwała się dziewczyna z V roku i jesteśmy umówieni na wizji lokalnej w sobotę. No bardzo jestem ciekaw propozycji, ceny no i samej pani. Nurni czy jak "sama pani" będzie OK, to udostępnisz namiary???!!!??? A tak przy okazji, nam też podoba się Ravak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 16.06.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Nurni czy jak "sama pani" będzie OK, to udostępnisz namiary???!!!??? Jasne tylko cicho-sza, żonka w pobliżu !!! A tak przy okazji, nam też podoba się Ravak. Tzn, że nie jestem odosobniony w wyborach Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 17.06.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 My mamy podobny plan ja ten Twój ze studentami SGGW : zamierzam ufundowac jakąś niewielką nagrodę i ogłosić konkurs w liceum plastycznym na projekt naszej elewacji. To co spłodził architekt nie porwało nas za serce (delikatnie mówiąc) - a młodzi mogą mieć fajne pomysły. Powodzenia z panią studentką :D:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Nurni ciekawe czy żona wie czego Ty jest taki ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 17.06.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Nurni ciekawe czy żona wie czego Ty jest taki ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 17.06.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Te paskudne rury i reszta widoczne przez kratke to efekt "ciasnego" spasowania kominka . Doprowadzenie powietrza przez " kaczke " da efekty ekonomiczne a sama blacha po przepaleniu kominka jest malowalna. Radze jednak poczekac z malowaniem a sama rure spiro wymyć wodą z płynem do garów w celu odtłuszczenia . Postawienie scianki kryjacej " kaczke " jest awykonalne " bo w srodku jest całkiem pełno" . Pozdrawiam Darek B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 18.06.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Dzięki Panie Darku za słuszne sugestie.Kominek grzeje na "102". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Nurni widze że studntka miała nieciekawą ofertę i aparycję Tylko zastanawiam się co bardziej Cię zraziło Mam nadzieję że w końcu znajdziecie ciekawą oferte i wasz ogórd będzie piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.06.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Aga J.G aparycja jak aparycja ale ta cena to już przesada Za tyle to można mieć projekt w pracowni. A ogród będzie na pewno fajniutki (kiedyś ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.06.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Postawienie scianki kryjacej " kaczke " jest awykonalne " bo w srodku jest całkiem pełno" . Pozdrawiam Darek B Dzisiaj oglądałem - da radę - płytka z KG postawiona zaraz za kratką wlotową mniej więcej tej samej szerokości a wyoskość - tak żeby nie było nic widać z pozycji siedziącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Aga J.G aparycja jak aparycja ale ta cena to już przesada Za tyle to można mieć projekt w pracowni. A ogród będzie na pewno fajniutki (kiedyś ) Pozdrawiam Tak tak cena powalająca, za te pieniądze to ja sobie same zrobię projekt ogrodu i też będzie pięknie Trzymam kciuki za wasz ogród i całą resztę. Czytałam że zakupy łazienkowe poczynione a zdjęcia - Bo my wzrokowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.06.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Czytałam że zakupy łazienkowe poczynione a zdjęcia - Bo my wzrokowcy Wiem, wiem my też Ale na razie nie ma co zdjęciować, wszystko w pudłach i opakowaniach. Jak już będzie na swoim miejscu to natychmiast "wrzucę fotki". Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 To czekam zniecierpliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Przypomnialo mi się , ze już kiedyś oglądalam zdjęcia twego domu Tylko nie czytalam dziennika Ale teraz już jestem po jednym i drugim Miales parę fajnych historyjek ze swoim budowaniem Rozbawila mnie twoja reakcja na teksty sąsiada o pozwolenie na ogrodzenie no i oczywiście pytanie syna o bezpieczeństwo drewnianych okien w tak bliskim sąsiedztwie dzięciola Dobre to bylo Domek raczej dom calkiem ciekawy I bardzo orginalny Będzie piękny jak go wykończycie Pozdraiwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.06.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Domek raczej dom calkiem ciekawy I bardzo orginalny Będzie piękny jak go wykończycie Dzięki wielkie. Wykończamy się nawzajem - dom nas a my dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Nasi chłocy za tynki zewnęrzne powiedzieli 30 zł, ale Miś się potargował i jest ugadane na 26 zł.Zaczną chyba w przyszłym tygodniu (u nas tak trochę nie po kolei, ale to dla tego, ze większość wykończeniówki Miś chce robić sam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts