nurni 29.06.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dzięki Funia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 29.06.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Wielkie gratujacje (pomimo, ze to jeszcze nic pewnego) od kompletnego składu Rydzów. Nas tez będzie więcej w najblizszych dniach - ale w nieco innym wymiarze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 29.06.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Rydzu - nie dziękuje - jeszcze. Ale potem to jezuuuuu. Jak to w innym wymiarze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 29.06.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Jak to w innym wymiarze ? http://www.rodezjan.prv.pl - to wszystko wyjaśni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.06.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 GRATULACJE Trzmam kciuki, zeby sie sprawdziło. - Mówię to ja - spuchnięta Ciążo-Funia-z-gigantycznym-brzuchem-i-najkochańszym-obcym-w-środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Nurni - jeszcze nie gratuluję coby nie zapeszyć ale trzymam kciuki za powiększenie rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.06.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 http://www.rodezjan.prv.pl - to wszystko wyjaśni ...i wszystko jasne. Ładna bestia. My się kierujemy na wilka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.06.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Na, jaaaaaaa. Niektórym powiało pustostanem, ale tylko przez chwilkę (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.06.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Funia, Maluszek, Kroyena Nie dziękuję, jeszcze troszkę za wcześnie. Ale miło, że czytacie te moje wypociny. Na razie serdecznie pozdrawiam i wypiję za zdrófko żonki. I jeszcze mi powiedziała, chyba żebym już w zachwyt cielęcy wpadł totalnie, że firma przyznała jej maksymalny bonus o kórym nawet nie myślała. Znaczy nie musimy się martwić o ogrodzenie i kostkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 nurni - oczywiście, że czytamy Jak to miło dostać taki bonusik Trzymam dalej kciuki za maleństwo Informuj nas na bieżąco Pozdrowienia dla drugiej połówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.07.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 To ja też trzymam kciuki w wiadomej sparwie I oczywiście gratulki postępów na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 01.07.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Ładna bestia. My się kierujemy na wilka. Jak byscie zmienili zdanie na model bardziej "kanapowy" to się polecamy Jakie pieniądze kasują od was kafelkarze? Teraz jest w modzie kaflowanie "na szlif" w narożnikach - my też tak mamy wszystkie kąty. No i na jaką farbę w końcu padło? - My się cały czas zastanawiamy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 02.07.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Jak byscie zmienili zdanie na model bardziej "kanapowy" to się polecamy Wilk miał być od zawsze i będzie u nas. Żonka to od urodzenia z wilkami chowana Jakie pieniądze kasują od was kafelkarze? 30 zł/m2, a szczególnie trudne miejsca 40 zł/m2. Obudowanie wanny z 2,5 strony = 200 zł Biały montaż = 50 zł/szt. (bez względu ile to wymaga pracy, na górze np. muszą zdjąć KG i przerobić podejście wody bo zrobili mi za szeroko) Zdjęcie i założenie pieca (na czas robienia kafli) też 50 zł. Wszystkie przeróbki elektryczne, hydrauliczne itd - w cenie. No i na jaką farbę w końcu padło? - My się cały czas zastanawiamy... Nr 1 - Śnieżka Nr 2 - Dulux Jeżeli tylko dorobią mi takie kolory jak wybrała Sz.Małżonka to pewnie skończy się na Śnieżce. Potrzebuje ok. 90 litrów farby Przy średniej wydajności 10 l/m2 cena przy - Dulux - 9 x ok. 300 zł = 2700 zł - Śnieżka 9 x ok. 120 zł = 1080 zł Różnica jest dość spora. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Nurni wracaj do zdrowia nie czas na chorowanie Robota czeka Zdrówka życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.07.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Nurni wracaj do zdrowia nie czas na chorowanie Robota czeka Zdrówka życze Dzięki. Dlatego nos se przydeptuję, rzęsami podpieram ale zasuwam. Leje mi się wszystkimi otworami ale się nie dam. Zdrowia wszystkim życzę bo nie ma nic gorszego niż choroba latem i to podczas budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.07.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Nurni dużo zdrówka Kto to widziała chorować latem, a mówiłam mniej zimnego piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 no to kuruj się sybko i dalej do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.07.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 no to kuruj się sybko i dalej do roboty Dzięki, Kuruję się - ale w trakcie roboty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.07.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Dzięki. Dlatego nos se przydeptuję, rzęsami podpieram ale zasuwam. Leje mi się wszystkimi otworami ale się nie dam. Zdrowia wszystkim życzę bo nie ma nic gorszego niż choroba latem i to podczas budowania I od żonki zdala - nie wolno jej teraz przeziębic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.07.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 I od żonki zdala - nie wolno jej teraz przeziębic No i dlatego sypiam na wycieraczce na balkonie Dzięki za czujność (nie tylko budowlaną ) i oczywiście staram się jej nie zarazić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts