czupurek 15.07.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 taka selekcja też niewiele daje , dzieciom prawdopodobnie nigdy nie podoba się imię które noszą nasz syn (obecnie 15-sto latek) dostał Oskar (wcześniej wszelkie Pankracy, Bonifacy, etc zostały przez nas odrzucone) i co? Syn nie lubi swojego imienia, jest zły. a tak się starałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.07.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Wszystko w swoim czasie Nurni, a może coś w stylu "nie chciałbym żeby moi rodzice mnie tak nazwali": - Pafnucy, Adolf, Alfons - Hermenegilda, Żaneta, Klotylda? Wenancjusz, Fabian Spoko - imię damy "normalne" - chyba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 18.07.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Nurni z tymi przyciskami do geberitów jest mały problem, bo jeśli nie przypilnowałeś to ekipa mogła Ci wstawić starszy model stelaża czyli Unifix, a do takiego przewidziane są nieciekawe przyciski (większe, brzydsze i w okrojonej gamie kolorów). Ja też zostałem tymi Unifixami uszczęśliwiony, ale po interwencji zostały wymienione.Rozpoznać je można po wielkości otworu/gniazda na przycisk: Unifix ma większy, a Duofix mniejszy (tak mniej więcej wielkość kasety VHS). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.07.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Wszystko w swoim czasie Nurni, a może coś w stylu "nie chciałbym żeby moi rodzice mnie tak nazwali": - Pafnucy, Adolf, Alfons - Hermenegilda, Żaneta, Klotylda? Wenancjusz, Fabian Spoko - imię damy "normalne" - chyba Pozdrawiam Wenancjusz... wow... poddaję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.07.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Nurni, spóźnione ale szczere gratulacje i życzenia zdrówka, zdrówka, zdrówka - dla maleństwa i żonki. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.07.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ja również dołączam do grona gratulujących. GRATULACJE DLA MAMY I TATY!!! Szukałam info o rekuperatorze a tu proszę jaka niespodzianka! Brawo, budowa budową, a chłopak nie próżnuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 20.07.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 AgnesK i Jagna - dziękujemy całą czwórką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, tata, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość Gratulacje Ps. Nie wiem jak mogłam przegapić taką wiadomośc Nurni czyli w nowym domku dostajesz nowego zapału i sił do pracy po całym dniu pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.07.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ...Nurni czyli w nowym domku dostajesz nowego zapału i sił do pracy po całym dniu pracy ... No sam się sobie dziwię Piękny wierszyk. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.07.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Super jest ta NovaTop, myślimy o podobnych do naszej łazienki I jakaś taka "świetlista" jest, "błyszcząca" - taka piękna przyszła mama. Pięknie powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.07.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Aż czuć na odległość, że bardzo kochasz swoją żonkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 22.07.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Super jest ta NovaTop, myślimy o podobnych do naszej łazienki Ano nam też się podobała, ale linia ceramiczna. Natomiast szafki, naszym zdaniem, są do bani - kolorystycznie. Ładny kolor drewna to dali białe, plastikowe, obrzydliwe drzwiczki i nie da rady ich zamienić na drewniane. Tak więc za tę samą kwotę zamówiliśmy na Bartyckiej całą szafkę taką jaką MY chcemy i cześć. May taką jaką chcieliśmy a KOŁO jest w plecy. Nie moja wina. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Nurni, jak to Ci się nie chce? Przecież każdy ruch Twojej ręki czy nogi przybliża Cię do PRZEPROWADZKI! Rany, jak ja bym chciała już sobie coś wygładzać i wyrównywać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.07.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Nurni - my jak mieliśmy powiedzieć Karolinie że będzie miała rodzeństwo, to było tak (miała wtedy 8 lat): mąż mówi - wiesz chcieliśmy Ci coś powiedzieć o naszej rodzinie ....a Karolina na to: co? mama jest w ciąży? myślałam że spadniemy z łóżka...uśmialiśmy się bardzo, że my tu zastanawiamy sie jak jej powiedzieć a ona nas tak zaskoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.07.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ivonesca - my już jesteśmy "po". Rekin siedzi w samochodzie, wracamy z lotniska, a żonka: - wiesz Arturku mamy Ci coś bardzo ważnego i wspaniałego do powiedzenia! - ....taaaak, a co? - będziesz miał rodzeństwo. - WIEDZIAŁEM !!!!. - (to my) Skąd? - nie wiem. Sam nie mógł się doczekać, że by po obiedzie, przy szampanie, poinformować całą rodzinkę. Jagna - już mi się znowu chce Właśnie jestem po zakopaniu szamba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.07.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 czyli zareagował podobnie jak moja córka...skąd onito wiedzieli pozdrowienia, również dla małżonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.07.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Dzieci mają takie małe radarki w serduszkach u mnie sprawa wygląda tak że Filip (4,5) co jakiś czas dobitnie stwierdza: -- No...to kiedy bede miał Siostrzyczkę??!! Nie ma dyskusji o ewentualności Kolejnego Braciszka........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.07.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 czyli zareagował podobnie jak moja córka...skąd onito wiedzieli ... Wodocznie dzieci mają atawistyczny instynk wyczuwania, że poszerza się jego stado, a dorośli tylko patrzą, że kobikta robi się w biuście obszerniejsza i potem ciut niżej też. A dzieci może "widzą"/wyczuwają ten stan, że mamusia "błszyczy'" i jakaś taka inna jest - fajniejsza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.07.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 czyli zareagował podobnie jak moja córka...skąd onito wiedzieli ... Wodocznie dzieci mają atawistyczny instynk wyczuwania, że poszerza się jego stado, a dorośli tylko patrzą, że kobikta robi się w biuście obszerniejsza i potem ciut niżej też. A dzieci może "widzą"/wyczuwają ten stan, że mamusia "błszyczy'" i jakaś taka inna jest - fajniejsza. Pozdrawiam cholerka...naczyta sie człowiek o tym błyszczeniu i zaraz zastanawia nad takim sposobem poprawy swego wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.07.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 ...cholerka...naczyta sie człowiek o tym błyszczeniu i zaraz zastanawia nad takim sposobem poprawy swego wyglądu ....tylko po jakimś czasie może się to skończyć posiadaniem na własność drużyny piłkarskiej lub tanecznej baletowej (w zależności czym się będzie poprawiało wygląd - dziewczynkami czy chłopcami) Pzdrv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts