i_ska 20.11.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 nurni kuchnia cuuuuuuuuuuuuuudna tak mi oczyska wyszły, ludzie skąd wy macie takie pomysły, nurni Twój dom to jak pałac jakiś, śliczna podłoga w salonie co to za panele???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 20.11.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 nurni kuchnia cuuuuuuuuuuuuuudna tak mi oczyska wyszły, ludzie skąd wy macie takie pomysły, nurni Twój dom to jak pałac jakiś, śliczna podłoga w salonie co to za panele???? i_ska - no bardzo dziękuję, ale do pałacu mu daleko, a pomysły z głowy, od Moniki - architektki naszej, bardzo nam pomocnej, z czasopism i fuzja wszystkich powyższych. Paneleeee !!!! w salonie Toż to piękne dechy z drzewa Merbau olejowane. Pozdrawiam Na zdjęciach zawsze wszytko wygląda troszkę ładniej niż w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 21.11.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 nurni tak mi głupio za te panele, ale wiesz na ekranie kompa nie rozpoznasz co to jest w każdym bądź razie dechy śliczne. Ech chciałbym mieć jakąś mądrą głowę do wystroju wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.11.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 nurni tak mi głupio za te panele, ale wiesz na ekranie kompa nie rozpoznasz co to jest w każdym bądź razie dechy śliczne. Ech chciałbym mieć jakąś mądrą głowę do wystroju wnętrz. Luzik, nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 21.11.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Nurni, Te parkiety w salonie, cud-miod-malina. U nas sa panele we wzor drzewo tasmanskie( albo pecan), ale to nedzna podroba prawdziwego i nijak sie nie umywa, Chcielismy miec parkiet, ale:-koszta za wysokie, przynajmniej na razie, -obawa przed wilgocia z wylewek, Niemniej wylewka celowo byla nizsza o centymetr niz w reszcie domu i moze jeszcze kiedyc. Strasznie mi sie ta Twoja podloga podoba. Prace do przodu, jak widze. Znam to z autopsji. Masa drobizagow, ale cieszal, ze hej jak gotowe, nie?A propos tej przesuwanej nadstawki do lozka z IKEI, to chodzi o stolik do sniadania?Pozdrawiam Jankes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.11.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 -obawa przed wilgocia z wylewek, Są specjalne żywice gruntujące na zbyt wilgotne wylewki. POtem parkiet można już kłaść spokojnie, wilgoć nie wchodzi prze drewno tylko idzie po ścianach A propos tej przesuwanej nadstawki do lozka z IKEI, to chodzi o stolik do sniadania? To jest takie cóś, co ma wys. ok 90 cm i szerokość ok 40 cm oraz kształt litery C stojące na nóżkach.. Całość może jeździć wzdłóż łózka czyli raz stać "w nogach" a raz mogę przynieść i postawić na tym żonce poranną kawkę Oczywiście jak już złożę wszystko do kupy to wrzucę fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.11.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 A dokładnie to wygląda tak:http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=19&langId=-27&productId=11170...tylko w kolorze ciemny brąz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 A ja tu chyba jeszcze nie pisałam, bo durna nie zaglądałam do dziennika.., a tam taki piękny dom, moj ulubiony kolor dachu... Bardzo ładnie będzie tez w środku. Kuchnia.., cudo.., a kolorek ściany do tego wszystkiego.., eee.., gdzie ja byłam wcześniej... Przepuścić takie coś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.11.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 a jaki ładny mały niebieski "domeczek" na twej działce ....hi, hi,hi, nijak nie chce się wpasowac do domu i ogrodzenia pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.11.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 a jaki ładny mały niebieski "domeczek" na twej działce ....hi, hi,hi, nijak nie chce się wpasowac do domu i ogrodzenia pozdrawiam serdecznie No mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 23.11.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Nurni, przepiękna kuchnia, cudna podłoga i ogrodzenie też super Aż mnie z zazdrości ściska Gdybym była w Twojej sytuacji, to też bym codziennie wstawiona chodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.11.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Luśka - nie przesadzaj Whisperówka też ekstra klasa się prezentuje. Oglądam postępy od początku i również robią wrażenie, więc powodów do "wstawiania się" też masz od pyty. A ja znowu opijam (wersja soft) - schody i drzwi odebrane . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.11.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 A ja znowu opijam (wersja soft) - schody i drzwi odebrane . Cholerka - co na to nasze wątroby Codziennie okazja Ja też opijam po raz kolejny - dzisja co prawda temat nie budowlany - dostałem podwyżkę :) Jak by ci się czkneło dziś solidnie - to przez mnie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.11.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 ... Jak by ci się czkneło dziś solidnie - to przez mnie ... No to vive'versja - strasznie mi się czka, a poza tym Ty opijasz podwyżkę (gratulacje) a ja kupiłem nową maszynę - więc generalnie jest co oblewać (o rany - znowu) Zaczyna mi brakować psa . Ale zanim kupimy to musimy mieć kompletne ogrodzenie i urodzonego Rekina/Rekinkę nr 2. Chodzi o dominację i pierwszeństwo w stadzie. Czyli zakup po "rozsypaniu się" mojej/naszej połowinki - mniej więcej kwiecień, będzie miała dwojej dzieci na "wychowawczym" Pozdrawiam - tym razem przeciwpołowinę Twoją - a co ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.11.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 strasznie mi się czka, a poza tym Ty opijasz podwyżkę (gratulacje) a ja kupiłem nową maszynę - więc generalnie jest co oblewać (o rany - znowu) Dzięki serdeczne! (heeep) Z męsko-technicznej ciekawości spytam - co to za nowa maszyna? Zdrówko! I pozdrowienia wzajemnie od kompletu Rydzów (no może nie całego bo juniorka już chrapie od godziny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 proszę nastepny zimowy kierowca Jak wątroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 24.11.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 proszę nastepny zimowy kierowca Jak wątroba Następny ? Wątroba jeszcze OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 24.11.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 No, Wczoraj sie Whisper pochwalil, jak slup sie chcial z nim spotkac a potem jakies iglaki. Ale coz Zima. A zmieniles opony juz?PozdrawiamJankes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.11.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 proszę nastepny zimowy kierowca Jak wątroba Następny ? Wątroba jeszcze OK Już Ci Jankes napisał My też już mieliśmy zimową przygodę, ale u nas grozi zakopanie Cieszę się że wątroba daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 24.11.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 No, Wczoraj sie Whisper pochwalil, jak slup sie chcial z nim spotkac a potem jakies iglaki. Ale coz Zima. A zmieniles opony juz? Pozdrawiam Jankes Właśnie przeczytałem przygodę Whispera A oponki zmieniłem tego samego dnia, ale popołudniu - bo na taki termin byłem umówiony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts