Żelka 28.11.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No to jak juz serniki tam sie robia i sypialnia gotowa to niedlugo parapetowa co? Ale fajnie Wam tak... To co, to w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 28.11.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Ale fajnie Wam tak... Ciebie też to czeka To co, to w sobote? Naaaaareeeeeeeeeeszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No to, fajnie cieszymy się razem z wami a w sobotę wieczorem pogratulujemy z kwiatkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 29.11.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 No to my tez trzymamy kciuki za sobotę - tym bardziej, że mamy w pamięci naszą przeprowadzkę - wiemy jakie to trudne zadanie. No ale potem..... sielanka I żeby wszystko poszło sprawnie i bez ofiar Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.11.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 trzymam kciuki za przeprowadzkę ...i za to zeby w niedzielę głowa nie bolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 29.11.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Nurni, tez trzymam kciuki. Sielanka to moze nie, bo zawsze juz teraz bedzie cos do zrobienia, w koncu to wiecej metrow niz mieszkanie, ale jak radosc, wreszcie sie troche tego wariatkowa konczy. Z zyczeniami sprawnej przeprowadzki..... Jankes P.S. U nas na wsi tez juz zima(mimo, ze w centrum Poznania wszystko szybko przybralo bardziej szare, bure lub czarne kolory i konsystencje pluchy) i o wiele milej niz w szarym centrum. To tez jakosciwoa odmiana, czego i Wam zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.11.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Coś czuję, że po przeprowadzce będzie nie resecik, tylko prawdziwy RESET Ale fajnie macie, super wiadomość . I nie zapomnij o paczce "pierwszej potrzeby". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.11.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Fanie, Ci ! Wszystko masz nowe, nawet sernik... I nie pij za dużo!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 29.11.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Fajnie, Ci ! Wszystko masz nowe, nawet sernik... Ciebie też to czeka I nie pij za dużo!. Sie robi psze Pani Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 29.11.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Nurni gratulacje- alez Wam zazdroszcze. Tylko dlaczego tak mało zdjęć??Możesz mi napisać z jakiego klinkieru macie ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.11.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Nurni gratulacje- alez Wam zazdroszcze. Tylko dlaczego tak mało zdjęć?? Możesz mi napisać z jakiego klinkieru macie ogrodzenie? Zdjęć mało bo już prawie wszystko co związane z kompem "porozpinane", "huragan"czasowy zawęził mi "międzyczasy" i chwile wolne do zera więc jak czekam na coś w firmie to sobie na forum spoglądam. Klinkier to Bogdanaka - Jantar Melanż Miodowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Nurni bardzo się cieszę Ogromne gratulki Już widzę ten sobotni RESET uważaj tylko na wątrobę Trzeba ją oszczędzać na pepkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 01.12.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Trzeba ją oszczędzać na pepkowe Eeeee, to dopiero w marcu PS. Ja na prawdę dużo nie piję proszę Państwa Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Trzeba ją oszczędzać na pepkowe Eeeee, to dopiero w marcu PS. Ja na prawdę dużo nie piję proszę Państwa Serdecznie pozdrawiam Tak tylko się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 01.12.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ale ja nie mówię, ja to napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Ale ja nie mówię, ja to napisałem Poprawiać nie bedę z wiadomych powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Jak tam przeprowadzka, prosimy o nowe zdjecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Pewnie siedzą i się delektują nowym domkiem Jak ja im zadroszczę Czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 03.12.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Tak - siedzą i opijają No to - wasze zdrówko Nurni! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Tak - siedzą i opijają No to - wasze zdrówko Nurni! Pozdrawiamy Zdrówko http://aniap30.blox.pl/resource/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts