kayak 03.12.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Alez ja sie uzaleznilam od tych dziennikow Nurni tez czekam z niecierpliwoscia na dalsze wpisy i pelna relacje z przeprowadzki. Ale Wam fajnie Zdrowko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.12.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Nurni - gratulacje z przeprowadzki Mam nadzieję, że będzie się Wam w nowym domku bezproblemowo mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.12.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 !!!! JESTEŚMY WIEŚMAKAMI !!!! Dzięki wielkie wszystkim za pamięć i zainteresowanie oraz wirtulany udział w opijaniu domku. Ano tak, jak już przyjdzie wieczór to siedzimy przy kominku i UWAGA - rozmawiamy, śmiejemy się, gadamy głupoty - bo nie ma tego cholernego telewizora (oj i postaram się, żeby go jak najdłużej nie było). Zdrufko pite było, a jakże, tylko w niedużych ilościach bo przy takim przemęczeniu organizamu mogłoby się źle skończyć. Aga J.G. - wątroba wyszła z tego bez szfanku Dzięki jeszcze raz za gratulki bo sami jeszcze cieszymy się jak dzieci. Ci co już się przeprowadzili wiedzą o czym mówię, a Tym co jeszcze nie radzę - róbcie wszystko, żeby ten dzień nastąpił jak najszybciej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 05.12.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Nurni, gratulacje. Ja wiem o czym Ty mowisz potwierdzam.Dla tej chwili warto sie mordowac przez rok, lub dwa. Zycie jest piekne.NajlepszegoJankes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Nurni bardzo się cieszę że wątroba wytrzymała Życzę samych miłych chwil w nowym domku i pieknych Świąt Ale macie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.12.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Nurni -GRATULACJE .......wiem co czujesz i bardzo sie ciesze ,że jesteście na swoim a święta będą najpiękniejsze z pięknych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.12.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Nurni -GRATULACJE .......wiem co czujesz i bardzo sie ciesze ,że jesteście na swoim Dzięki. a święta będą najpiękniejsze z pięknych Taką mamy właśnie nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 05.12.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 GRATULACJE !!! A psa macie wybranego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.12.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Serdeczne gratulacje Nurni Ale będziecie mieć piękne Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.12.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Gratulacje Co do snu to chyba kiedyś musie sie coś przyśnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.12.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 GRATULACJE !!! A psa macie wybranego ? Od dawna - owczarek niemiecki. Żonka chce dwa ale muszę jej to wybić z głowy. No to lecę się namieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Gratulację z okazji przeprowadzki... Fajnie sie czyta teraz dziennik.., bo tyyyle tam dobrej energii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.12.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Gratulację z okazji przeprowadzki... Fajnie sie czyta teraz dziennik.., bo tyyyle tam dobrej energii... Cieszę się, że Ci dodaje energi, ale takie widoki, jak Twoje, "za młodu" to mogą człowieka naładować na całe życie. Aha - wszystkiego Ci najlepszego z okazji urodzin-ek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Nurni ślicznie czekam na dalsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 06.12.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Swietnie to wszystko wyglada. Jeszcze raz gratulki. A szczeniaczka polecam jak fasolka troszke podrosnie. My kupilismy nasza labradorke kilka miesiecy temu- z premedytacja przed budowa, zeby nauczyla sie zalatwiac potrzeby jeszcze na "starych" podlogach Nasza corka ma 3 latka- teraz jest wielka milosc i swiata poza soba nie widza, ale pierwsze dni z podgryzajacym szczeniaczkiem z igielkami zamiast zebow byly dosc "interesujace" Mloda ciagle pytala kiedy ta nasza sunia bedzie dorosla Wiesz jak taki maly szczeniak sikacz moze zalatwic merbau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.12.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Wiesz jak taki maly szczeniak sikacz moze zalatwic merbau? Wiem, wiem, nie tylko merbau Dlatego tam gdzie drewniane podłogi nie będzie miał wstępu. Oczywiście docelowo będzie mieszkał w ogrodzie i w budzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 09.12.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Pozno Wacpan przy tym komputrze siedzisz. Male pytanie, to DGP ,konkretnie odcinki, co maja 10metrow, to na parterze,czy na pieterku? Jak na pieterku, to standardowe ocieplenie rury, czy jeszcze cosik? Co do temperatury, tochwilaminawet jak 21, to mam wrazenie ze leciutko cieplej moglobybyc. Mazlzonka zas twierdzi, ze komfort zaczyna sie od 22. Zas sasiedzi.... to chyba maja co najmniej 23. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.12.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Ach te te imprezy ...... parapetowa .... i ta PIERWSZA WIGILIA we wlasnym domu .... az sie lezka w oku kreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.12.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Nie wiem jak to zrobiliście,ale mnie się wszystko u Was podoba. Serio, nie piszę, aby się podlizać. Jest pięknie. My również zdecydowaliśmy się na owczarka niemieckiego.Szukam przez internet hodowli które mają na sprzedaż szczeniaki. Doszło do tego,że zanim zdecyduję się na szczeniaka muszę zobaczyć jego rodziców. Niestety zawrotne ceny takich piesków zwalają mnie z nóg. Wy też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.12.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 To zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts