nurni 22.12.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Serdecznie wszystkim dziękujemy za życzenia i wzajemnie życzymy... ZDROWIA ...resztę można sobie kupić lub zapracować - jak mawiają Gruzini. http://nurniegodom.republika.pl/images/Swieta_2005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.12.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://www.zkoszarydzow.pl/murator/418.jpg Zdrowych wesołych i spokojnych świąt od RYDZA z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.12.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Radosnych i zdrowych Świąt, pomyślnego i bogatego Nowego Roku !!!http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/w015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 27.12.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Jak sobie popatrzyłem na twój ładny nowiutki podjazd to aż miło papatrzeć. My tak ładnie będziemy mieli dopiero po uzyskaniu zwrotu vatu niestety Wtedy tez pewnie brama wjazdowa się urodzi - na razie nadal korzystamy z "frankensteina" Rolety też czekają na przypływ gotówki - twoje widzę sa w brązie, a ja znalazłem takie w kolorze i fakturze drewna - i nawet w gamie mają złoty dąb Potem doszedłem do końca posta A miało być tak pieknie.... Mam tylko nadzieję, że ci ta przygoda z podjazdem świątecznego nastroju nie popsuła? Pozdrawiam poświątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.12.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Rydzu Podjazd mi specjalnie nastroju nie popsuł - bo nie zapłaciłem za niego jeszcze ani grosza ...i nie zapłacę dopóki nie będzie dobrze zrobiony. Nawet kierownik, który mnie dzisiaj rano obudził, od razu mnie przywitał stwierdzeniem: - Oooo, kostka do przełożenia. - 100% płacy za 100% pracy w 100% terminie teraz cena będzie mniejsza - ja mu na to. (troszkę się zmartwił) Dla mnie najważniejsze jest to, że wjeżdżam i wchodzę po suchym do domu. Denerwujące jest to, że można było zrobić dobrze a tak trzeba będzie się z tym znowu babrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.12.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 mam nadzieję że nastrój świąteczny trwa nadal....piękna choina pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.12.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 mam nadzieję że nastrój świąteczny trwa nadal....piękna choina pozdrawiam No pefnie, że nastrój trwa nadal i to bardzo pozytywny. Choina tez nam się podoba. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.12.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Do SIEGO ROKU !!!!! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1213.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku 2006http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 31.12.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Dziekujemy wszystkim za życzenia. Życzymy również szmapańskiej zabawy, pięknych fajerwerków i oby przyszły rok był lepszy od tego (lub nie był gorszy ) DO ZOBACZENIA ZA ROK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.01.2006 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Nurni, Dołączam się do życzeń na ten NOWY ROK ! Gratuluję pięknego domu ! Czytałam Twój dziennik z wypiekami na twarzy. Jejku ... strach mnie ogarnął ! ..... Ile tego przede mną.... Ale patrząc na efekt - WARTO !!!!!!! Jak przyjdzie na świat maleńka dziecinka, to zapuścicie korzenie. Życzę Wam szczęśliwego pomieszkiwania ! Już niedługo będziecie w komplecie. Wszystkiego najlepszego ! Serdecznie pozdrawiam ! ---------------- Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 04.01.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Czytałam Twój dziennik z wypiekami na twarzy. Jejku ... strach mnie ogarnął ! ..... Ile tego przede mną.... Ale patrząc na efekt - WARTO !!!!!!! Bać się nie będziesz miała czasu choć troszku tego jest. A że warto - na jasne, chociaż Ty już zaczęłaś więc Ciebie to już czeka. W przeciwieństwie do tych co jeszcze nie zaczęli lub nie chcą zacząć pozdrawiam i dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.01.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Jeżeli masz szyby w drzwiach to podłóż pod nie uszczelki, najlepiej z gumy (lub gumopodobne). Jak fasola podrośnie i nauczy się trzaskać drzwiami będzie jak znalazł. Nic na nią nie poleci z brzękiem tłuczonego szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.01.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 kołatka.....jaki to dobry pomysł !!!!!!!! dziękuje za natchnienie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.01.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 kołatka.....jaki to dobry pomysł !!!!!!!! dziękuje za natchnienie pozdrawiam Tak wiem. Też długo nad tym myślałem bo odpadały mi zawsze wszystkie haczyki przyklejane. A tak będzie git i estetycznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 05.01.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Jak Fasola się urodzi drzwi mają być pomalowane. Wszystkie. Wychodzi mi, że jedne drzwi będę malował tydzień, a to dlatego, że chcę malować 3 razy. Odstęp między malowaniami zalecany ok. 16 godzin. Więc jeśli chcę pomalować drzwi 3 razy x 2 str. = 6 dni. Opaski i listwy maskujące w tzw. międzyczasie. Nurni, a dużo tych drzwi? Przed fasolą możesz nie zdążyć, termin z tego co pamiętam chyba jakoś tak koło nas Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.01.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Nurni, a dużo tych drzwi? Przed fasolą możesz nie zdążyć, termin z tego co pamiętam chyba jakoś tak koło nas Trochę, 11 sztuk Brawo za spostrzegawczość. Też mi wyszło, że nie zdążę. Powinna mi zostać 1 para do skończenia. Zostawię sobie drzwi do schowka w gabinecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 09.01.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witaj Nurni! Jak leci malowanie drzwi? - może by tak po 2 skrzydła na raz malować, a nie się obijać przy jednym ? U was też tak fajnie mrozik ścisnął? I jak tam zuzycie gazu w tych warunkach? Dziś rano miałem -13 - piecyk konsumuje w tych warunkach jakieś 15m3 gazu/dobę. Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts