nurni 09.01.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witaj Nurni! Jak leci malowanie drzwi? - może by tak po 2 skrzydła na raz malować, a nie się obijać przy jednym ? Czołem Rydzu. Już się nie obijam. Właśnie od dzisiaj maluję "na dwa stoły". Tak więc skracam czas o połowę. Ale i tak od malowania do malowania trzeba czekać min. 16 godzin. Nie mam już wolnego miejsca na rozłożenie się z trzecimi drzwiami. A i ciężko by było mi "obskoczyć" więcej niż dwie pary wieczorami. (drzwi, znaczy) U was też tak fajnie mrozik ścisnął? I jak tam zuzycie gazu w tych warunkach? Co do zużycia gazu, aż wyszedłem i wykonałem odczyt - przez ostatnie 11 dni wyszło 13,5 m3 na dobę. Chyba całkiem nieźle. Ale zaznaczam, że co drugi, trzeci dzień popalam w kominku. U nasz temperatury nocą schodzą do -12 st. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 09.01.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Nurni, Ty to masz ale czytam , czytam i jeszcze bardziej wiem po co ja ten swój buduję! pozdrawiam serdecznie i noworocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 09.01.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Doobra - namówiłeś mnie Balantines + cola = wasze zdrówko (szczególnie małego "rekina") Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.01.2006 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 No proszę zaglądam na strare śmieci a tu domek prawie skończony, Fasolka w drodze. Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 09.01.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 No proszę zaglądam na strare śmieci a tu domek prawie skończony, Fasolka w drodze. Gratulki Tylko nie stare ! Wiesz pokój jeden był wolny i taki nie zamieszkany to żeśmy o lokatora się postarali . Dzięki, Wasze i wszystkich zdrowie. Willie buduj bo bawole oko masz bombowe i koniecznie muszę je zobaczyć "na gotowo". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.01.2006 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 No proszę zaglądam na strare śmieci a tu domek prawie skończony, Fasolka w drodze. Gratulki Tylko nie stare ! Wiesz pokój jeden był wolny i taki nie zamieszkany to żeśmy o lokatora się postarali . No, no jeszcze by Wam kogoś domeldowali pzdr magi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.01.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 nurni jakbyś mógł jeszcze tak podać ten drugi numer, no wiesz ten do centralki alarmowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.01.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 nurni jakbyś mógł jeszcze tak podać ten drugi numer, no wiesz ten do centralki alarmowej. Na razie jest nam dobrze razem, więc nie podam Ale jak kiedyś, może, się rostaniemy to - czemu nie A swoją droga ładna bestyja jest ...i oczkiem zielonym mruga, a raz czerwonym Muszę iść zmierzyć gorączkę. Chory jestem. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.01.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 To widzę, że możesz mieć w każdym pokoju po telefonie... 5 słuchawek.. A musze powiedzieć, że wybór słuchawki jest bardzo trafny, czyli bardzo ładna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej konsekwencji. Wszystko do siebie idealnie pasuje. Drzwi rzeczywiście wygladają rewelacyjnie. Mam takie małe pytanko, jeśli była o tym mowa to przepraszam . Robicie jakąś balustradę na górnym biegu schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.01.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Zastanawiam się, czy to Twoje pomysły, czy masz jakiegoś projektanta wnętrz.... To oświetlenie schodów nietuzinkowe...chyba zerżnę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.01.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej konsekwencji. Wszystko do siebie idealnie pasuje. Drzwi rzeczywiście wygladają rewelacyjnie. Mam takie małe pytanko, jeśli była o tym mowa to przepraszam . Robicie jakąś balustradę na górnym biegu schodów? Balustrada będzie. Konstrukcja z nierdzewki połączona z drewnianą poręczą w kolorze schodów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.01.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Zastanawiam się, czy to Twoje pomysły, czy masz jakiegoś projektanta wnętrz.... To oświetlenie schodów nietuzinkowe...chyba zerżnę.... Oświetelenie to mój pomysł i mój wybór. Całość jest wynikiem pomysłów moich, żonki i Moniki (architekti), która projektowała nam dom. Jako takiego doradcy w postaci architekta wnętrz nie posiadamy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.01.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 ....To oświetlenie schodów nietuzinkowe...chyba zerżnę.... Nie widzę przeszkód, śmiało: http://www.halolamp.pl/products.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej konsekwencji. Wszystko do siebie idealnie pasuje. Drzwi rzeczywiście wygladają rewelacyjnie. Mam takie małe pytanko, jeśli była o tym mowa to przepraszam . Robicie jakąś balustradę na górnym biegu schodów? Balustrada będzie. Konstrukcja z nierdzewki połączona z drewnianą poręczą w kolorze schodów. Pozdrawiam Bardzo mi się podobają takie balustrady, ale nie wiem czy mój portfel to wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 16.01.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Bardzo mi się podobają takie balustrady, ale nie wiem czy mój portfel to wytrzyma. To wcale nie musi być takie drogie. Wystarczy znaleźć zakład, który zajmuje się spawaniem i obróbką nierdzewki, potem dotoczyć poręcze, pomalować i samemu to wszystko złożyć. Linki, szekle, naciągi można kupić w sklepie żeglarskim. W ostrateczności w Castoramie są już gotowe "klocki" z nierdzewki z których można soboe złożyć całą balustradę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 16.01.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 No, no - musze przyznać że na zdjęciach te drzwi wyglądają pierwsza klasa Zupełnie sosny nie przypominają. Pozdrawiam PS. Czy Halinów - Mrowiska to daleko od was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Bardzo mi się podobają takie balustrady, ale nie wiem czy mój portfel to wytrzyma. To wcale nie musi być takie drogie. Wystarczy znaleźć zakład, który zajmuje się spawaniem i obróbką nierdzewki, potem dotoczyć poręcze, pomalować i samemu to wszystko złożyć. Linki, szekle, naciągi można kupić w sklepie żeglarskim. W ostrateczności w Castoramie są już gotowe "klocki" z nierdzewki z których można soboe złożyć całą balustradę. Pozdrawiam Dzięki . Linki, szekle....ach wakacje pod żaglami, uwielbiamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 16.01.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 ...Czy Halinów - Mrowiska to daleko od was? Całkiem niedaleko, a nawet blisko. Coś ok 4-5 km. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.01.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 ....To oświetlenie schodów nietuzinkowe...chyba zerżnę.... Nie widzę przeszkód, śmiało: http://www.halolamp.pl/products.htm Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts