zaba_gonia 06.02.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Powoli zaczynamy rozglądać się za "źródłami światła" w naszym domu. Po dzisiejszej wizycie w Ikei widzę, że tylko fasola i Rekin uchronią nas przed rozwodem. Widzę, że Ikea nie sprzyja małżeństwu. Po naszej ostatniej wizycie nie mogę dojść do siebie. Chyba pójdę za Waszym przykładem i zażądam od męża zafasolkowania w celu ratowania małżeństwa. Co Wy mówicie???? Ikea tak źle działa na związki małżeńskie... Mamy w planie Ikeę. Po powrocie opiszę Wam jak było .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.02.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Powoli zaczynamy rozglądać się za "źródłami światła" w naszym domu. Po dzisiejszej wizycie w Ikei widzę, że tylko fasola i Rekin uchronią nas przed rozwodem. Czy nie odnosisz wrażenia, ze kobiety są jakieś "dziwne" jeśli chodzi o TE zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 07.02.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Czy nie odnosisz wrażenia, ze kobiety są jakieś "dziwne" jeśli chodzi o TE zakupy? No ktoś tu na pewno jest jakiś "dziwny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.02.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Powoli zaczynamy rozglądać się za "źródłami światła" w naszym domu. Po dzisiejszej wizycie w Ikei widzę, że tylko fasola i Rekin uchronią nas przed rozwodem. Czy nie odnosisz wrażenia, ze kobiety są jakieś "dziwne" jeśli chodzi o TE zakupy? Możesz rafałku wytłumaczyć co rozumiesz pod pojęciem "dziwne"????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.02.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Powoli zaczynamy rozglądać się za "źródłami światła" w naszym domu. Po dzisiejszej wizycie w Ikei widzę, że tylko fasola i Rekin uchronią nas przed rozwodem. Czy nie odnosisz wrażenia, ze kobiety są jakieś "dziwne" jeśli chodzi o TE zakupy? Możesz rafałku wytłumaczyć co rozumiesz pod pojęciem "dziwne"????????? Ty już dobrze wiesz o co chodzi... Ja sam mam ciągle na tapecie zakup oświetlenia i ciagle walczę z szybkimi decyzjami bo trzeba zmienić żarówkę na kinkiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.02.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A tam dziwne chcą się dobrze zastanowić zanim wybiorą coś pohopnie Nurni a z tym sniegiem to chyba wiekszość będzie miała kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.02.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 no własnie...śnieg.....u nas od wczoraj odwilż.....ratunku co się dzieje na naszej ulicy górą płynie woda, a pod spodem lód.....fatalnie..... w dodatku zaczęło mi kapać na poddaszu ponieważ poddasze jest jeszcze do zrobienia to mamy tylko ocieplony dach wełną 15cm i na to (a raczej pod to), żeby się nie sypało z tej wełny jest przymocowana zwykła czarna folia ogrodnicza....na razie...no i gdzieś coś zamaka czy możliwe że nawiało sniegu pod dachówki i to teraz dostało się do środka?? czy to wina tej folii?? czy w ogóle coś z dachem nie tak?? może jesteś w stanie mi coś podpowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 08.02.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ......czy możliwe że nawiało sniegu pod dachówki i to teraz dostało się do środka?? czy to wina tej folii?? czy w ogóle coś z dachem nie tak?? może jesteś w stanie mi coś podpowiedzieć... ...ale pod dachówkami powinnaś mieć folię lub deskowanie z papą, więc śnieg nie powinien mieć wpływu. Po prostu roztopiona woda powinna ściekać po folii. Chyba coś z dachem nie tak, ale dopóki nie znajdziesz źródła przecieku to ciężko cokolwiek powiedzieć. ..no to nadchodzi czas zakupu pontonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.02.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 deskowania nie ma - ale jest oczywiście folia ....pontonem mnie nie strasz musze wezwać fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.02.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Nurni, a czy fasolka już ma jakieś imię? Ciekawość babska mnie meczy... Jakby nie było, fajnie się czyta to co piszesz o rodzinie i domku. Jest w tym jednak tyle miłości i troski... Jestem pewna, ze rozwód Wam nie grozi... A marudzić sobie można, jak to każdy facet... A mówią, ze to baby są dziwne.... Co dziwnego jest w tym, ze baba ma tyyyyle cierpliwości aby po sklepach chodzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.02.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Nurni, a czy fasolka już ma jakieś imię? Ciekawość babska mnie meczy... Jakby nie było, fajnie się czyta to co piszesz o rodzinie i domku. Jest w tym jednak tyle miłości i troski... Jestem pewna, ze rozwód Wam nie grozi... A marudzić sobie można, jak to każdy facet... A mówią, ze to baby są dziwne.... Co dziwnego jest w tym, ze baba ma tyyyyle cierpliwości aby po sklepach chodzić.... Fasolka ma przygotowane imona alternatywne: - dziewczynka - Zosia - chłopak - Maksio Tyyyyle cirpliwości to my mamy, po to, żeby znieść babską dozę cierpliwości. A co do rozwodu i źródeł światła to jak mi już brakuje argumentów to stwierdzam, że ze względów technicznych to czy tamto u nas wisieć nie może (bo transformatorek potrzeba albo nie) i mrugam okiem do sprzedawcy. Generalnie nie ma potem żadnych problemów. Gorzej jak sprzedawcą jest kobieta , ale wtedy się pytam czy dana lampka może być sterowana przez przekaźnik bistabilny, niskim prądem, na włączniku przyciskowym i czy jest przystosowana do podłączenia przewodu ekwipotencjalnego - też działa. Poza tym nie mamy z żonką żadnych problemów z wyborem źródła oświetlenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.02.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Nurni, co tu powiedzic... Fajnie Ci to wyszlo, a nawet super... dobrze, że ja nie sprzedaje te lampy... Bo juz zrobilam..., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 10.02.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 - chłopak - Maksio czy to na cześć i chwałę naszego forumoego Maksia? Pozdrawiam (jak zwykle serdecznie i w imieniu całej rodziny - dla całej rodziny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.02.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 ...czy to na cześć i chwałę naszego forumoego Maksia? ... Może być, Maksie górą !!! Pozdrawiamy również ciepło - a ja w towarzystwie Imyglikosika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 10.02.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Pozdrawiamy również ciepło - a ja w towarzystwie Imyglikosika. Ja sie "upodliłem" trywialnym makximusem i jest mi nadzwyczaj dobrze. Ciekawe co będzie rano (kefir danone?) Toaścik w waszą stronę oczywiście powędrował. Szczególnie za "fasolkę" - niech się zdrowo chowa. A ty Nurni szykuj papiery na "becikowe" Pozdrooofka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.02.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Imiona wybrane teraz tylko czekać Nurni dobrze że nie ja jestem Twoją zoną Bo tak łatwo by Ci nie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 12.02.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Nurni dobrze że nie ja jestem Twoją zoną Bo tak łatwo by Ci nie poszło Wiem, wiem - z Tobą nawet bym nie ryzykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.02.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Nurni dobrze że nie ja jestem Twoją zoną Bo tak łatwo by Ci nie poszło Wiem, wiem - z Tobą nawet bym nie ryzykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 13.02.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A ty Nurni szykuj papiery na "becikowe" No szykuję, tylko nie wiem jak grubą teczkę przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 13.02.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Nurni!Bardzo podoba nam się Twoje oświetlenie schodów. Czy mógłbyś pochwalić się, jakiej firmy to oświetlenie, jaki model i ile kosztuje kompletne jedno światełko?Z góry bardzo wdzięczniBeata, Tadek i Wiktoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts