Aga J.G 13.02.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A ty Nurni szykuj papiery na "becikowe" No szykuję, tylko nie wiem jak grubą teczkę przygotować Grubą wiesz że im więcej papieru tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 13.02.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Nurni! Bardzo podoba nam się Twoje oświetlenie schodów. Czy mógłbyś pochwalić się, jakiej firmy to oświetlenie, jaki model i ile kosztuje kompletne jedno światełko? Z góry bardzo wdzięczni Beata, Tadek i Wiktoria Dzięki za słowa uznania. Światełka macie tutaj http://www.halolamp.pl/porch%20light%209led.htm Cena kompletnego światełka ~60 zł/szt. (230V) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 13.02.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dzięki za słowa uznania. Światełka macie tutaj http://www.halolamp.pl/porch%20light%209led.htm Cena kompletnego światełka ~60 zł/szt. (230V) Pozdrawiam Nurni! Wielkie dzięki. Mój mąż chciał już kupić jakieś światełka po 45 euro za sztukę. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 13.02.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Nurni! Wielkie dzięki. Mój mąż chciał już kupić jakieś światełka po 45 euro za sztukę. Beata Nie ma sprawy, ja też zaczynałem poszukiwania od światełek w takich fajnych cenach aż znalazłem te. Trafiłem nawet na takie po 80 euro Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Jak czytam Twój dzieni to jakbym była Twoim gościem !!! Trzymam kciuki za żonkę - przekaż jej, że rodzienie dzieci to jest najfajniejsza rzecz w życiu. Baaaaardzo sobie chwalę (choć obiektywnie różnie bywało ) Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.02.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 J....przekaż jej, że rodzienie dzieci to jest najfajniejsza rzecz w życiu.... W sumie, po takiej przerwie po Rekinie (10 lat) to tak jakby rodzić znowu pierwszy raz Oczywiście, że wszystko przekażę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Dokładnie ( tego już jej nie mów - za każdym razem boisz się tak samo. A im więcej wiesz tym bardziej się boisz - tego mogli nie napisać w "mądrych " książkach :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.02.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 No dobra, nie powiem i ucałuję "brzucho" na dobranoc Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.02.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 fajnie z tą dziurą w kotłowni miałeś trzymam kciuki za "wysyp" .....i dokładnie jest tak jak napisaleś - prawie rodzenie pierwszy raz .....u mnie różnica wieku 8 lat i też tak to odbierałaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.02.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Trzymam kciuki dla Was, szczegolnie dla mamy i fasolki....I czekamy na wiesci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.02.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Zaciskam kciuki za bezproblemowy wysyp i wytrwanie w trzeźwości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.02.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Trzymam mocno kciukasy Życzę żeby było szybko i bezboleśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 16.02.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Zaciskam kciuki za ... wytrwanie w trzeźwości . No chyba żartujesz żeby fasolka mi się rozeschała. Wszyscy koledzy już w "blokach" czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.02.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Zaciskam kciuki za ... wytrwanie w trzeźwości . No chyba żartujesz żeby fasolka mi się rozeschała. Wszyscy koledzy już w "blokach" czekają Nie zapomnij o koleżankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.02.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 ...Nie zapomnij o koleżankach Aaaa, to już żonka organizuje baabskie spotkanie spotkanie post factum. Pierwsze opijanie potomka będzie jednak w męskim gronie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.02.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 ...Nie zapomnij o koleżankach Aaaa, to już żonka organizuje baabskie spotkanie spotkanie post factum. Pierwsze opijanie potomka będzie jednak w męskim gronie. Pozdrawiam. Ale mam nadzieję że coś nam tutaj postawisz, nie robiąc wyjątków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 20.02.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 ...Ale mam nadzieję że coś nam tutaj postawisz, nie robiąc wyjątków Jasna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.02.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 ...Ale mam nadzieję że coś nam tutaj postawisz, nie robiąc wyjątków Jasna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.02.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Piekne te drzwi a pokoj "Fasolki" tez. Bardzo ladnie wyszla Wam ta zmiana mebli. Jakos tam radosnie...Trzymamy kciuki... Pawelkowi sie udalo, to i Fasolce musi sie udac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.02.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Bardzo ładny pokoik dla Dzidziusa WAM wyszedł!!! Mebelki super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts