Aga J.G 27.02.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Pokój Fasolki bardzo ładny, widze że już wszytsko gotowe teraz zaciskamy kciuki żeby poszło sprawnie i szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.02.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 ...teraz zaciskamy kciuki żeby poszło sprawnie i szybko ...a ja jeszcze na dokładkę zaciskam kabelki sieciowe i nawet przynosi to jakieś efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.02.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Ależ pięknie Wam to wyszło, no PRZE-PIĘ-KNIE Teraz czekamy na przepiękny fasolkowy finał (Coś nam się tu dużo dzieci rodzi, nie wiem czy się bać czy co... czy to po forum jakoś tak chodzi... ). Pozdrowienia serdeczne Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.02.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Szafka łazienkowa pierwsza klasa, pojemna, możesz wsunąć pod nią stopy i stać bliżej umywalki. Bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.02.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Ależ pięknie Wam to wyszło, no PRZE-PIĘ-KNIE Teraz czekamy na przepiękny fasolkowy finał (Coś nam się tu dużo dzieci rodzi, nie wiem czy się bać czy co... czy to po forum jakoś tak chodzi... ). Pozdrowienia serdeczne Aga Czego Ty masz się bać, ciekawe co ja mam powiedzieć Widac że sprawdza sie przysłowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.02.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 drzwi kolejny raz przyznaję że piękne ! pokój fasolki slicznie rozświetlony ! kulig -łał! super sprawa - śnieg, konie, sanie, las ...."jaka pyszna sanna"...śpiewało się kiedyś w piosence przedszkolej a czy Ty nie za bardzo się rozpędziłeś z malowaniem?......malować umywalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 28.02.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 ....a czy Ty nie za bardzo się rozpędziłeś z malowaniem?......malować umywalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.02.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Nieźle wyszło Ci to malowanie Drzwi super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 28.02.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Nieźle wyszło Ci to malowanie Drzwi super Dzięki, dwa miesiące wyjęte z życia. Malowałem codziennie popołudniami do 11-12 wieczorem, a soboty i niedziele to prawie całe spędzałem na szkleniu i obsadzaniu drzwi oraz przygotowywaniu następnych do malowania. No w międzyczasie było parę imprezek, kulig ale to się nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.02.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Nurni, powiedz (napisz ) proszę, (bo nie doczytałam, pewnie pisałeś ) jakie to drzwi tzn czy od stolarza na zamówienie, czy po prostu zwykłe sosnowe kupionegdzieś-tam (za ile?) no i czym Ty je malowałeś? No właśnie - jeszcze jedno - jak szkliłeś? Jakiś uszczelek silikonowych używałeś, czy były one już w zestawie? Proszę o maaaaaasę drastycznych szczegółów Aga, a czego Ty się boisz?? Czy w ciągu ostatniego tygodnia coś się zmieniło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.02.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Zmienić nic się nie zmieniło ale widzisz jak to jest na Forum dzieci urodzaj a ja już dwoje posiadam i psa Nurni łazienka bardzo ładna a jaki kulig tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 28.02.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Nurni, powiedz (napisz ) proszę, (bo nie doczytałam, pewnie pisałeś ) jakie to drzwi tzn czy od stolarza na zamówienie, czy po prostu zwykłe sosnowe kupionegdzieś-tam (za ile?) no i czym Ty je malowałeś? No właśnie - jeszcze jedno - jak szkliłeś? Jakiś uszczelek silikonowych używałeś, czy były one już w zestawie? Proszę o maaaaaasę drastycznych szczegółów Drzwi sosnowe, od stolarza na zamówienie - 550 zł z montażem. Malowałem lakierobejcą Duluxa (ciemny mahoń) 3 razy, wcześniej przecierane papierem 200, odkurzane i mokrą szmatką. Szkliłem na normalny slikon z tuby pod szybę, potem na szybę i listewka dociskowa. Potem na futrynę uszczelka, żeby drewno o drewno nie udeżało za głośno ...ot i tyle. Szklenie 120 zł na drzwi. Na wszystko wyszło 5 litrów lakierobejcy 60 zł/puszka, klej do listew opaskowych 4 tuby i 4 tuby silikonu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 GRATULUJĘ Żonie i Tobie. Zosię proszę ucałować w nosek. Mam nadzieję, że obie dziewczyny w porządku. Trochę zazdroszczę I uważaj na pępkowym ( na głowę oczywiście :)) Wszystkiego dobrego ! http://www.roza-kwiaty.pl/media/products/10_prv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 GRATULACJE dla Dumnego Taty !!!!! Serdeczności dla Żonki ,Zosi i Rekina niech Wam się słodko Dzieciaczki chowają ....ale fajna data urodzin i jakie śliczne imię http://kwiaciarniaflora.com.pl/kwiaty/100d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 03.03.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Gratuluję!!! Jak ja Ci zazdroszczę Niech Wam się Zosia zdrowo chowa!!! http://www.zbychdom.republika.pl/rozne/Kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 03.03.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Gratulacje !!! i wszystkiego najlepszego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 03.03.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Dzięki Kochani,ale i tak jutro postaram się być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.03.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Serdecznie Wam gratuluję !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.03.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Gratulacje.Życzę dużo zdrówka. Uściskaj swoje kobietki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.03.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Gratulujemy i życzymy dużo zdrowia. Zosia to SUPER duża KOBIETA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts