Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nurniego dziennik- komentarze :)

magi

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 942
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dostałem pismo, że odstępują od sprzeciwu - datowane na 9 sierpnia, ale z zaznaczeniem, że uzupełnienie dokumentacji nastąpiło 11 lipca.

Czyli licząc od 11 lipca mieszkam na pełnym legalu :wink: ,

ale licząc od 9 sierpnia, to dopiero od 30 sierpnia.

Teraz tylko nasuwa się pytnako, od której daty nalezy liczyć?

Od momentu dostarczenia dokumentów czy od momentu wygaśnięcia decyzji o sprzeciwie?

Moim zdaniem czas liczy się od momentu dostarczenia pełnej dokumentacji czyli od 11 lipca.

Niebawem będę potrzebował zaświadczenie więc wszystko będzie wiadomo.

Nurni trzymam kciuki za legalne mieszkanie :)

A chwasty no cóż rosną szybciej niż nasze roślinki :o :roll:

Sam nie wiem czy już legalnie czy jeszcze nie. W najgorszym przypadku zostało 6 dni :D :wink: :D :wink:

Co do chwastów to one wogóle rosną a moje mikrusie roślinki chyba się żdżemły od tego upału i nie zuważyłu, że spadło metr wody :D

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Herbatka z cytrynką i miodzik na przepędzenie choróbska.

http://www.corporatewellness.com.au/Images/PT/TeaLemon.jpg http://www.miod.com.pl/duzy_lipa.jpg

Dzięki, ale w porównaniu z tym co już zażywałem to jest wersja soft.

Grane już było mleko z czosneczkiem, masełkiem i miodzikiem, potem jeszcze ze spirytusikiem i ...nic.

Teraz "jadę" na zabójczych ilościach soku z cytryny z miodem i czośniorem ...i to chyba zaczyna działać, alba choróbsko samo mija :oops: :wink:

Pozdrowionka

No to jak kabelek już się w firmie odnajdzie, to czekamy na te nowe fotki. w miedzy czasie zdrowia życzę.

Co do tego faceta z TopGear, to nam tez bardzo przykro, ze miał ten wypadek. To jeden z ulubionych programów mojego męża, wiec ja siłą rzeczy tez oglądałam - czasami.

Trochę za bardzo kusili los, moim zdaniem. Mam nadzieje, ze wyzdrowieje i będzie wszystko ok. Choć przy prędkości 500km/h to nawet myśleć nie chce co mu się tam w środku stało.