Żelka 05.10.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Nurni, mam dla Ciebie dobra wiadomość, właśnie podali na tvn, ze wznowili nagrywanie TopGear i nowe odcinki nie długo będą, na razie bez udziału tego wypadkowca, który po woli wraca do zdrowia w jakimś tam szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.10.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ciekawam bardzo tej farby, gdyż była jednym z moich faworytów również, ale ostatecznie daliśmy od razu barwiony tynk a zdradzisz jakie to trzy kolory? Generalnie odcienie kawy z mlekiem i piaskowy - chodzi o to żeby współgrały z kolorem okien, dachu i klinkieru od frontu. Niestety konkretnych kolorów jeszcze nie znamy. Najpierw porobimy próby ale to dopiero na wiosnę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.10.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Nurni, mam dla Ciebie dobra wiadomość, właśnie podali na tvn, ze wznowili nagrywanie TopGear i nowe odcinki nie długo będą, na razie bez udziału tego wypadkowca, który po woli wraca do zdrowia w jakimś tam szpitalu. Tak, tak czytałem już, że lepiej się czuje i przenieśli go bliżej domu, ale to że program będzie kontynuowany to dobra wiadomość Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.10.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ciekawam bardzo tej farby, gdyż była jednym z moich faworytów również, ale ostatecznie daliśmy od razu barwiony tynk a zdradzisz jakie to trzy kolory? Generalnie odcienie kawy z mlekiem i piaskowy - chodzi o to żeby współgrały z kolorem okien, dachu i klinkieru od frontu. Niestety konkretnych kolorów jeszcze nie znamy. Najpierw porobimy próby ale to dopiero na wiosnę. Pozdrawiam o! na pewno takie kolory wyjdą ładnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Bardzo fajne fotki i Zosia już jaka duża Dużo zdrówka dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.10.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ogrodzenie już prawie skończone - fajnie ! a Zosia jak fajniutka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 06.10.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Raaaany jak te dzieci szybko rosną . Gratuluję postępów i nie ukrywam, że zazdroszczę nieco bramy . My nadal uzytkujemy "frankensteina" Przy okazji - możesz mi posłać na priva troche fotek bramy w lepszej rozdzielczości? Jakiś czas temu obiecałem, że cię o to będę męczył pozdrawiam i życzę zdrówka całej rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 07.10.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Przy okazji - możesz mi posłać na priva troche fotek bramy w lepszej rozdzielczości? Jakiś czas temu obiecałem, że cię o to będę męczył Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 07.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Przy okazji - możesz mi posłać na priva troche fotek bramy w lepszej rozdzielczości? Jakiś czas temu obiecałem, że cię o to będę męczył Poszło Rydzu, Tobie i wszystkim radzę - stosujcie zamki pazurowe do bramy tylko z bolcem ustalającym. W przeciwnym razie bramę można otworzyć po prostu lekko ją unąsząc i "wychaczając" pazur zamka. Gdy będzie bolec ten problem nie będzie istniał. Nie wiedziałem tego i będę zmieniał zamek - tzn. "fachowiec-wykonawca", który mnie przed tym nie przestrzegł będzie to poprawiał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.10.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Przy okazji - możesz mi posłać na priva troche fotek bramy w lepszej rozdzielczości? Jakiś czas temu obiecałem, że cię o to będę męczył Poszło Rydzu, Tobie i wszystkim radzę - stosujcie zamki pazurowe do bramy tylko z bolcem ustalającym. W przeciwnym razie bramę można otworzyć po prostu lekko ją unąsząc i "wychaczając" pazur zamka. Gdy będzie bolec ten problem nie będzie istniał. Nie wiedziałem tego i będę zmieniał zamek - tzn. "fachowiec-wykonawca", który mnie przed tym nie przestrzegł będzie to poprawiał. Pozdrawiam ło matko ! brzmi to dla mnie jak opowiadanie kosmiczne jakieś, ale że montaz ogrodzenia przede mną to chyba będę musiała spamietać te rady pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 09.10.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 IvonescaTo kosmiczne urządzenie tak wygląda: http://nurniegodom.republika.pl/images/zamek%20hakowy.jpg ...i nie zamek pazurowy (nazwa mojego majstra) - tylko zamek hakowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.10.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 dzięki Ci dobry człowieku - ze zdjęciem od razu łatwiej to pojąć fajnie że udało się jakoś rozwiązać problem malowania ogrodzenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.10.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 dzięki Ci dobry człowieku - ze zdjęciem od razu łatwiej to pojąć Najważniejszy jest ten bolec w górnej części, który nie pozwala podnieść bramy. fajnie że udało się jakoś rozwiązać problem malowania ogrodzenia ... czamu jest to zawsze okupione potwornym nakładem własnej pracy - przy tym sposobie malowania, maluje się to pewnie trzykrotnie dłużej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.10.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 . Dobrze, że posadziłem orzecha to będzie gdzie swołocz zakopać. Po robocie oczywiście . to ja dwa posadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.10.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 nurni, jestem pod wrażeniem . Nie dość, że wszystko wiesz, to jeszcze wszystko umiesz zrobić ! Domek jest piękny ! Wydaje się bardzo duży . Mam pytanie odnośnie oświetlenia schodów na klatce schodowej. Montowałeś halogeniki przy stopniach (co drugi). Jak duży masz otwór na umieszczenie w nim tej kwadratowej oprawki ? Czy jest w tym otworze jeszcze jakaś specjalna puszka ? Może pamiętasz typ i nazwę tych oprawek ? Pozdrawiam ! P.S. Córcia śliczna i słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Czekam na efekty malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 11.10.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 nurni, jestem pod wrażeniem . Nie dość, że wszystko wiesz, to jeszcze wszystko umiesz zrobić ! Domek jest piękny ! Wydaje się bardzo duży . Mam pytanie odnośnie oświetlenia schodów na klatce schodowej. Montowałeś halogeniki przy stopniach (co drugi). Jak duży masz otwór na umieszczenie w nim tej kwadratowej oprawki ? Czy jest w tym otworze jeszcze jakaś specjalna puszka ? Może pamiętasz typ i nazwę tych oprawek ? Pozdrawiam ! P.S. Córcia śliczna i słodka Bez przesady - każdy umie różne rzeczy Dziękujemy w mieniu Zosi. Oświetlenie schodów to: http://www.halolamp.pl/porch%20light%209led.htm To niebieskie to właśnie puszka, którą się normalnie obsadza, a dopiero w nią montuje oświetlenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 11.10.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Czekam na efekty malowania ...szafki oczywiście, bo elewacja dopiero wiosną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.10.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 nurni, dzięki ! Oświetlenie schodów masz więc na diody, a nie na żaróweczki halogenowe. Jaka jest między nimi różnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Czekam na efekty malowania ...szafki oczywiście, bo elewacja dopiero wiosną. Pozdrawiam Szafki i ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts