RYDZU 18.10.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 ...no nie wytrzymam i muszę się pochwalić: Zosia dzisiaj powiedziała "ma-ma" - nie wie jeszcze chyba co to oznacza, ale wypowiedziała swoje pierwsze w życiu słowo (i to dość istotne) no to teraz się zacznie wielkie gadanie non stop :D:D A tak serio to wielkie Gratulacje! I oby szybko pojeła jak sie mówi "tata" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 To ogromne Gratulki dla Zosi Widać że córcia już tatusia ma wokół paluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 gratulki dla Zosi jakie te wszystkie Zosinki są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 gratulki dla Zosi jakie te wszystkie Zosinki są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.10.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 gratulki dla Zosi jakie te wszystkie Zosinki są fajne No bo Zosinki to fajne dziewuchy są a jak jeszcze córcie to już bezdyskusyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 gratulki dla Zosi jakie te wszystkie Zosinki są fajne No bo Zosinki to fajne dziewuchy są a jak jeszcze córcie to już bezdyskusyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kien 25.10.2006 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 gdzie można kupić taką skrzynke na listy???http://nurniegodom.republika.pl/images/1027.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.10.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 czyli malowanie cały czas trwa ja ostatnio tez malowałam drewno na altanę, a czekają mnie szafki do łazienki zamówione u stolarza. pomysł tylko z olejowaniem w środku bardzo mi się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 25.10.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 gdzie można kupić taką skrzynke na listy???http://nurniegodom.republika.pl/images/1027.jpg Np. tu: http://www.salon-gerda.kqs.pl/index.php?d=produkt&id=1380 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Jak widać praca malarza jest bardzo ciężka I jeszcze ta pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 nurni - rzeczywiście mało tego gazu zużyliście.....ja właśnie sprawdziłam w moich wydatkach i wyszło mi że średnio za zeszły rok cały zużyliśmy 2,8m3/ dobę, ale przy tym w okresie letnim niewiele poniżej 2 też 4 osoby i kuchenka elektryczna (i zimą kominek) jak to możliwe?? może mam coś źle ustawione?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 nurni - rzeczywiście mało tego gazu zużyliście.....ja właśnie sprawdziłam w moich wydatkach i wyszło mi że średnio za zeszły rok cały zużyliśmy 2,8m3/ dobę, ale przy tym w okresie letnim niewiele poniżej 2 też 4 osoby i kuchenka elektryczna (i zimą kominek) jak to możliwe?? może mam coś źle ustawione?? Średnio za cały rok to będę wiedział niedługo, ale za cały okres letni tyle mi wyszło. Temp. w zasobniku 45 st. C i rury od cwu podwójnie ocieplone. Poza tym recyrkulacja włącza się co 30 min. na 30 min. , a między 23 a 6 rano wogóle nie działa. Ot cała prawda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.11.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 hmmm.....temp. mam ustawioną na 42, w nocy też nie działało....no cóż coś się dużo chyba pluskaliśmy w ciepłej wodzie aha - masz zmywarkę? my nie więc ciepła woda idzie też na zmywanie a teraz prąd: w tym samym okresie co Ty liczyłes u mnie wyszło ok. 70zł miesięcznie ....za cały zeszły rok zużyliśmy 206kWh - koszt 920zł pozdrawiam analityka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 08.11.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Tak, niestety, mamy zmywarkę ... i tu rzeczywiście dużo można zaoszczędzić.Co do prądu - u nas cały czas chodzi wentylacja mechaniczna, a poza tym jeszcze jednak dużo ekip było z "prądożernymi" urządzeniami. Niepamiętam czy u Ciebie też jest płyta elektryczna czy nie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.11.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Tak, niestety, mamy zmywarkę ... i tu rzeczywiście dużo można zaoszczędzić. czemu "niestety" ? tez bym chciała - ale odłożona na następny plan 10-letni Co do prądu - u nas cały czas chodzi wentylacja mechaniczna, a poza tym jeszcze jednak dużo ekip było z "prądożernymi" urządzeniami. Niepamiętam czy u Ciebie też jest płyta elektryczna czy nie ? tak płytę mam elektryczną ale to na pewno ekipy zużyły tyle prądu u nas cały 2005 rok, gdzie zuzylismy te 206kWh był juz tylko okresem mieszkania - jakieś drobne prace były ale nie aż tak "prądożerne" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 09.11.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 czemu "niestety" ? tez bym chciała - ale odłożona na następny plan 10-letni Urządzenie bardzo fajne tylko zakup trochę "boli" - finansowo. No cóż, w takim razie zużycie sprawdzę w kolejnym roku już bez ekip budowlanych. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.11.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 czemu "niestety" ? tez bym chciała - ale odłożona na następny plan 10-letni Urządzenie bardzo fajne tylko zakup trochę "boli" - finansowo. No cóż, w takim razie zużycie sprawdzę w kolejnym roku już bez ekip budowlanych. Pozdrowionka ach te finanse z tego względu u nas jeszcze jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 ach te finanse z tego względu u nas jeszcze jej nie ma fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Analitycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.11.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Analitycy tak troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts