nurni 17.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 My tylko po kolejnych malowaniach, przed nie. I tu zapewne tkwi błąd. Dobrze, że to tylko 1 drzwi, przed nami jeszcze 5. Poprawimy się Dzięki za wskazówkę. Pozdrowienia A. A dokładniej to tak: 1. Szlifowanie papierem 200 2. odkurzanie 3. przetarcie wilgotną szmatką (w celu zebrania resztek kurzu, i jak się okazuje jest tego trochę) ...i tak za każdym razem Pozdrowionka PS. jak przypuszczam również malujecie lekierobejcą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.02.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Tak jest, lakierobejcą Duluxa. Wszystko robiliśmy dokładnie tak jak Ty ino bez tego pierwszego szlifowania przed malowaniem.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.02.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 15.02.2007 trzesnąć fotki i ... gotowe Czekam z niecierpliwoscią.. ta twoja kuchnia prawie jak mój ideał. Chetnie popatrze jak wyglada w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.02.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A co jest z tymi łańcuchami nie tak ???? ...no właśnie sam niewiem ale cóś mi nie pasuje. Jak dojdę do tego co to dam znać To poczekma aż coś wymyślisz A gdzie te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 24.02.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 24.02.2007 Prace utkneły w miejscu bo w domu od tygodnia pomór.Rekin, po feriach - przypuszczenie o nieosłuchowe zapalenie płuc, antybiotyk i do końca przyszłego tygodnia.Ja - myślałem, że przeziębienie, a tu od wczoraj wiadomo, że angina ropna. antybiotyk i do końca przyszłego tygodnia w domu.Zero wysiłku, bo zapalenie może przenieść się na serce.Tak więc, leżę, czytam, słycham i czasami do kompa zajżę, jak jestem na dole.Zośka i połowionka na razie trzymają się dzielnie i może nic im nie będzie.Tak więc zdjęcia trochę później. ..cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 To życzę Wam dużo zdrówka i wracajcie szybko do zdrowia a zona z Zosią niech się nadal trzymają - twarde dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.03.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 elegancka szafka łazienkowa wyszła...w ogóle cała łazienka elegancka i śliczniutka pozdrawiam PS. Mam nadzieję że Zosinek nie zaraził się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 01.03.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 elegancka szafka łazienkowa wyszła...w ogóle cała łazienka elegancka i śliczniutka Dziękujemy, jeszcze tylko została do zrobienia szafa wnękowa i ...sauna, sauenka bardziej. Mam nadzieję że Zosinek nie zaraził się ... Dał radę ..zuch dziewucha. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 troszkę spóźnione, ale......wszystkiego najlepszego dla Zosi http://www.fancyflours.com/fancyflours/images/large/candles-happy-birthday.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ja też się podłącze pod Ivo Wszytskiego najlepszego dla Zosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 25.04.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witaj Czy możesz mi podać namiar na tego cud stolarza od Waszych drzwi wewnętrznych? Bardzo nam sie podobają i może jest szansa, że jeszcze je robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.06.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Nurni i co tam u was słychać bo plan prac jest a jak z realizacją Jak zawsze duzo zdrówka i serdeczności dla Zosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.08.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 stuku puku....gdzieś się zapodział ? zerknij tu do nas czasami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Może zgubił się w tej saunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 09.10.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 nurni, bardzo ladny domek. My jestesmy na etapie wyboru kominka i baaardzo fajnie wyglada Twoj. Jesli mozesz to napisz prosze jakiej firmy jest wklad i czy byl bardzo drogi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 W ten wigilijny dzień zaśnieżony,kiedy w kościele uderzą dzwony,przyjmijcie gorące życzenia radości,a w Nowym Roku szczęścia,zdrowia i pomyślności. Życzy Aga z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 02.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 stuku puku....gdzieś się zapodział ? zerknij tu do nas czasami pozdrawiam TaaaaDaaaaMmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 02.04.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 o proszę Zamin zaczęliśmy budowę własnego domu - Twój dziennik przeczytałam od deski do deski - do dziś dnia jest inspiracją dla wielu forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 O witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts