nurni 02.04.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Twój dziennik przeczytałam od deski do deski - do dziś dnia jest inspiracją dla wielu forumowiczów Raaany, dałeś radę . Znaczy, że tragedii nie było I o to właśnie chodzi, żeby uczyć się na błędach innych lub podpatrzeć rozwiązania, które by nam do głowy nie pszyszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Hej nurni, dawno Cie nie bylo. Zosia juz pewnie zuch. Pozdrowienia dla rodzinki od starych forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 02.04.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 "Zosia samosia" - zuch dziewucha Zrobię porządek w zdjęciach to i Zosią się pochwalę Dzięki ...i serdecznie pozdrawiam tych co mnie jeszcze pamiętają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 02.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Pierwszą stronę dziennika już naprawiałem .....i przy okazji się zaczytałem w komentarze ....i się kurna wzruszyłem ściskam gorąco (bo nie wierzę, że nie czytają) kon111 kroyena inż. Mamoń RYDZU (sdrófko kolego) Ivonesca Ew-ka AgnesK ZBYCH (niedawno się widzieliśmy, szacun za prfesjonalizm - jak zwykle) Olkalybowa zaba_gonia brzuzens ...a kogo pominąłem to wypijam jego zdrófko Shiraz (wiecie o co chodzi, do tej po ry był Imiglykosik ) ....cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 06.04.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 To miłe że znalazłem się na "liście Nurniego" I również gorąco ściskam Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 nurni faktycznie, Ciebie tyleee nie bylo! No to czekam na nowe fotki, ciekawa co w ogrodzie piszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 To ja czekam na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 07.04.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 zeljka - w ogrodzie niewiele "piszczy", co nieco dopiero posadzone. Zosia jednak nas ostro zaabsorbowała czasowo. AgaJG - czekam na wspaniałe wieści za 8 dni - jak widzę Na razie poreperuje stare zdjęcia. Może w między_tzw_czasie zacznę dokładać coś z aktualności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.04.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 witam serdecznie tak to widzę jest, że odwyk od forum jest ale potem znów się wraca....no nic innego tylko nałóg to jest sama dokładnie to miałam pozdrawiam serdecznie, wosennie ze słonkeim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.04.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ivo to fakt Nurni czy to będzie za 8 dni to nikt nie wie, ale waidomo że w kwietniu napewno Cudna ta Wasza Zosieńka Takei żywe srebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 08.04.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Cudna ta Wasza Zosieńka Takei żywe srebro Z pamiętnika rodzica (Zosia, wtedy niecałe 3 latka): Ja: Zosiu co robisz ? Zosia (wyraźnie) ubierając lalkę na WP w kompie: Rzepkę sobie skrobię. :o :o myślałem, że się z połowiną uduszę ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.04.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 o rany...wydaje mi sie że Zosia tyle co miała się urodzić....a tu taka pannica śliczna dziewuszka pozdrawiam jej rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 08.04.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 pozdrawiam jej rodziców A, dziękujemy, chociaż zdjęć tarasu nie odpuścimy bo sami w tym roku będziem kończyć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 09.04.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Najpierw trochę klimaciku zimowego ...i od razu konkurs/albocóś - co ma Zosiowy bałwan na głowie??? http://images46.fotosik.pl/100/d4c8836985301ad4.jpg Ja wiem, ja ja Marysia też ma taki "kapelusz" tylko różowy, z kaczuszką pzdr Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 też wydaje mi się że wiem....całkiem gustownie wyszło to inne zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.04.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 qurka dopiero teraz dostałam powiadomienie, że coś się tu dzieje Nurni - witaj znowu na forum Ależ Zosia wyrosła Śliczna z niej panienka rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Znam jedną taką mądralinkę, i powiem Ci że czym dalej w las tym ciężej ten smiech powstrzymać, a czasami to nam nie do smiechu Ja też wiem co to za kapelusik, u nas też był różowy z kaczuszką ciekawe jaki tym razem bedzie Najbardziej zadroszczę odkurzacz, że też mój dziadek nie chce podupaśc a jak chodzi to kasa idzie na coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 pozdrawiam jej rodziców A, dziękujemy, chociaż zdjęć tarasu nie odpuścimy bo sami w tym roku będziem kończyć !!! wszem i wobec powiadamiam, że fotki tarasu wrzuciłam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ja już byłam i podziwiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 09.04.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Taaaaadaaaaam - wygrał brzuzens - ten nawet jak się go zapełniło grał Maluszku - witam serdelecznie ponownie Lecę oglądać taras Ivoneski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts