nurni 09.04.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Znam jedną taką mądralinkę, i powiem Ci że czym dalej w las tym ciężej ten smiech powstrzymać, a czasami to nam nie do smiechu A ja znam takiego jednego rekina/mądralę ...i też mi często nie było do smiechu. Dzisiaj ma 15 lat, 1,80m wzrostu i mało kto miałby ochotę na niego wpaść Sęk w tym, że jak tak czasami na nich popatrzę to kurna, poza wiedzą, nie widzę żadnej różnicy ...ale to chyba taki wiek. Bunt, bunt ...i jeszcze raz bunt - ale przy najmniej coś się dzieje - non-stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam W poszukiwaniu taniego i fajnego okapu wyspowego tu trafiłam i wsiąkłam w dzienniczek... ... śliczny domek masz... O okap - jaki masz - pytanie pierwsze, O odkurzacz centralny, na ile gniazd i czy cichy i czy sam montowałeś, bo tego już nie doczytałam - pytanie drugie... Gratulacje domku i spokojnych domkowych świąt życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.04.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/wielkanocne/2009/imid/03.273_imexgraf_pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.04.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam W poszukiwaniu taniego i fajnego okapu wyspowego tu trafiłam i wsiąkłam w dzienniczek... ... śliczny domek masz... Dziękuję, fajnie że się jeszcze komuś podoba O okap - jaki masz - pytanie pierwsze, Amica, wyspowy - jedyny model. Żadnych zastrzeżeń. Cichy, obustronna obsługa, stopniowe ściemnianie światła, filtry do mycia w zmywarce itd. Moim skromnym zdaniem, za te pieniądze nie było nic lepszego. Moi znajomi mają: - Faber - rozczarowani głośną pracą (2xdroższy) - Faber (lub coś na T) rurowy - pomyłka - głośny i w ogóle nie zasysa dymu. (ten to chyba 3xdroższy) O odkurzacz centralny, na ile gniazd i czy cichy i czy sam montowałeś, bo tego już nie doczytałam - pytanie drugie... Rozprowadzenie przed wylewkami - firma. Gniazd 3 + 2 szufelki. Instalacja odkurzacza i gniazd też firma. Koszt instalacji (250 zł) przy cenie całości to w zasadzie koszt pomijalny. Gratulacje domku i spokojnych domkowych świąt życzę... Wzajemnie wszystkiego naj...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.04.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Bardzo dziękuję! A "zagospodarowanie" kotłowni - dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.04.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Z okazji zbliżających się Świąt Wielkiej Nocy Tobie i Twoim bliskim życzymy wszystkiego co najlepsze. http://www.lesforum.webd.pl/kartki/upload/images/wielkanoc/wielkanoc011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.04.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.empikfoto.pl/albumy37/394846/808857/previews/24910210_jajka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ja też mam w domu 15 latkę, ale ta oprócz zwykłego buntu to złoto, choć miała swoje przebłyski mądrości. Tylko że w porównaniu to 10 - latki to pikuś Zobaczymy co się teraz wkluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 04.05.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Zobaczymy co się teraz wkluje Gratulacje !!!! Ale 4 na 1 to niesprawiedliwe chyba Zdrowie Taty ...i żeby siłę "przebicia" zachował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Zobaczymy co się teraz wkluje Gratulacje !!!! Ale 4 na 1 to niesprawiedliwe chyba Zdrowie Taty ...i żeby siłę "przebicia" zachował Tato ma psa I szczęśliwy jest w tym babińcu, bo cały czas pozostaje jedynym facetem w moim życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.05.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ....cały czas pozostaje jedynym facetem w moim życiu ... no to mu pogratuluj siebie i dziewczynek, bo jest czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ....cały czas pozostaje jedynym facetem w moim życiu ... no to mu pogratuluj siebie i dziewczynek, bo jest czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.06.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Tak sobie kiedyś poczytywałam Twój dziennik i myślałam: szkoda, że już nie piszesz a tu dzisiaj patrzę co za niespodzianka. pozdrawiam sąsiadka z Cisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.06.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Tak sobie kiedyś poczytywałam Twój dziennik i myślałam: szkoda, że już nie piszesz a tu dzisiaj patrzę co za niespodzianka. pozdrawiam sąsiadka z Cisia A dziękuję ...i wzajemnie. A co do pisania - odwyk się nie udał ... i dobrze Chyba to jest tak, że jak się już zamieszka to jest tyyyyyle do roboty, że wszystkiego się odechciewa. A potem jak już się z grubsza większość ogarnie to znowu by się chciało z dawnymi znajomymi pogadać, spotkać, komuś doradzić coś z praktyki (już) a i samemu czasami rady zasięgnąć. pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Poprstu budowa to nałóg o FM nie wspomnę, ale co się dziwić jak można tutaj spatkać same wspaniałe osoby To ja czekma na fotki bo widze, że praca wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.06.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ależ u Ciebie się dzieje...a ja długo nie czytałam najbardziej usmiechnęłam sie z wyliczeń wodno-gazowych - znaczy sie nurni powrócił na całego no i fajnie z tymi sciezkami wyszło pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 24.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 najbardziej usmiechnęłam sie z wyliczeń wodno-gazowych - znaczy sie nurni powrócił na całego Eeee tam, tak mnie natchło to se policzyłem Nie czytałaś bo i co czytać nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 U nas taka pogoda,że nawet żaby zamikły.Wyrazy współczucia z powodu śmierci teściowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 06.10.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 witam Od dawna nikt tu nie zaglądał a ja właśnie skończyłam czytać dziennik. Zaczynam zaczynać - może na przełomie 10-11. 09 Ale mam kilka pytań - gdyby zdarzyło się, że zajrzy tu właściciel dziennika też będę potrzebowała ogromniej ilości piachu i wydaje się że w fundamenty nie musi być płukany w Wiśle - czy nie masz jakiegoś kontaktu na faceta od taniego, przybrudzonego piachu??? W swoim projekcie mam baaaaaaaaardzo, dużo szyb. A te w Waszym salonie - składane !! bardzo mi się podobają. Jak po tych kilku latach sprawdza się używanie takich drzwi??? Czy są tak samo szczelne jak zwykłe skrzydła drzwiowe??? Musiałam na wczesnym etapie planowania zrezygnować z architekta - teraz potrzebowałabym pomocy a Wam pomagała jakaś Pani Monika - czy była " dobra" i czy byliście z niej zadowoleni - gdyby tak - może mogłabym prosić o namiar. Dom Piękny - rodzina cudowna - życzę powodzenia i szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts