nurni 14.10.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Rozmawiałem z jednym z instalatorów tzw. niezrzeszonych i widać, że tacy ludzie na prawdę o alarmach wiedzą wszystko. Dokładnie tak. Ale teraz przynajmniej wiem, że wykorzystałem wszystkie opcje i pluć sobie potem w brodę nie będę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.10.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 To miałoby w oko wpaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.10.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 To miałoby w oko wpaść? Albo się rzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.10.2004 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Dzięki uwagom forumowiczów zabezpieczyłem okna dachowe folią. Kupiłem czarną folię malarską, obłożyłem skrzydło od zewnątrz i zatrzasnąłem okno. Z zewnątrze wygląda jak zabezpieczony otwór na zimę. Bardzo dobry pomysł. Akurat właśnie poszukuję okien. Nurni - to gdzie ta Twoja budowa dokładnie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 18.10.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Akurat właśnie poszukuję okien. Nurni - to gdzie ta Twoja budowa dokładnie jest ? :::TOP SECRET::: PS. Odtajnienie za 50 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.10.2004 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 śliczna ta Twoja tzn Wasza chałupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.10.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 o, fajnie że jest domek na zdjęciach elegancko sie prezentuje nic, tylko robić wszystko i zamieszkać juz w nim... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 22.10.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Teraz to już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.10.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 nurni, bażant na dobrą wróżbę może być ja najbardziej. Warunek konieczny wsparcie bażanta krzykliwego Złotym bażantem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 26.10.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 nurni, bażant na dobrą wróżbę może być ja najbardziej. Warunek konieczny wsparcie bażanta krzykliwego Złotym bażantem. A ja nieopatrznie zabezpieczyłem odwody Żubrem (co występuje ...) No nic, może zwierzątka w zgodzie żyć będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.10.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 No tak, a u ciebie za każdym rogiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 26.10.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Dzięcioł !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.10.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 No popatrz jakiego to drewna teraz ludzie do więźby używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.10.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 No właśnie rogate omija taką z daleka A może rogi teraz podrabiają na drewniane przez dziecioły lubiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 30.10.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Właśnie oglądnąłem zdjęcia i nadrobiłem zaległości w lekturze dziennika.Podoba mi sie ten łuk z klinkieru bardzo. Mam tylko jedno ale... - szkoda, że okno na górze pod tym łukiem tez nie jest łukowate. Bo troszke mi to nie gra: trójkąt dachu, łuk z klinkieru i kwadratowy otwór. A dach bardzo fajnie wygląda!. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.10.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Podoba mi sie ten łuk z klinkieru bardzo. Mam tylko jedno ale... - szkoda, że okno na górze pod tym łukiem tez nie jest łukowate. Bo troszke mi to nie gra: trójkąt dachu, łuk z klinkieru i kwadratowy otwór. A dach bardzo fajnie wygląda!. Zrobilismy to z premedytacją. Chodziło potem o łatwość "obrobienia" takiego otworu. Z łukami i kątami już nie jest tak prosto z zasłonami, firanami itp. Poza tym jak przyjdzie elewacja i jasne kolory w środku to zgodnie z naszymi założeniami (oby były trafione) otwory okienne powinny sie "zlać" z elewacją (piaskową) przy drobnym odcięciu kolorem ram. Qurde, chyba to co wcześniej napisałem da się zrozumieć. Ale to będzie dopiero do stwiedzenia "organoleptycznie" dopiero na wiosnę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.10.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Aaaa no dachem to ja też jestem zachwycony. Razem z żonką nie możemy się nacieszyć jego wyglądem. Spodziewaliśmy się, że będzie ciekawy ale efekt przerósł nasze najśmielsze oczekiwania. A najważniejsze, że dach "przybił" dom do ziemi i po położeniu elewacji oraz zrobieniu ogrodzenia nie będzie za bardzo rzucał się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 31.10.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Poza tym jak przyjdzie elewacja i jasne kolory w środku to zgodnie z naszymi założeniami (oby były trafione) otwory okienne powinny sie "zlać" z elewacją (piaskową) przy drobnym odcięciu kolorem ram. Qurde, chyba to co wcześniej napisałem da się zrozumieć. Ale to będzie dopiero do stwiedzenia "organoleptycznie" dopiero na wiosnę. Da się zrozumieć. poczekam do wiosny na zdjęcia gotowej elewacji. W sumie od niej teraz bardzo duzo zależy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 31.10.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 poczekam do wiosny na zdjęcia gotowej elewacji. W sumie od niej teraz bardzo duzo zależy. Wiem i nie będzie to proste zadanie. Z tego co czytam na forum to wszyscy mają z tym dość poważny problem. Żeby sobie ułatwić dobór koloru na wełnie będzie tynk mineralny ale pomalowany farbą silikonową - większy wybór kolorów oraz prostrze utrzymanie jednolitego koloru na ścianie. Wykonawca namawia mnie jescze na tynk mineralny ale barwiony (np. Bayosan) i pomalowany farbą egalizacyjną. Mam jeszcze trochę czasu na decyzję, a i nad kosztami trzeba pomysleć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Tak sobie czytam o tym gazie i też mi takie oczka zrobiło . Do Mińska, nurni, ostatnia zima uczy, żeby nie podłanczać siębezpośrednio do białoruskich zakładów gazowniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts