nurni 04.11.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Tak sobie czytam o tym gazie i też mi takie oczka zrobiło . Do Mińska, nurni, ostatnia zima uczy, żeby nie podłanczać siębezpośrednio do białoruskich zakładów gazowniczych. Na razie Mazowieckiego potem zobaczymy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.11.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 dawno mnie nie było...i przegapiłam rocznicę ...to choć spóźnione życzonka przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.11.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 dawno mnie nie było...i przegapiłam rocznicę ...to choć spóźnione życzonka przesyłam Dziękuję w imieniu naszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.11.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 dawno mnie nie było...i przegapiłam rocznicę ...to choć spóźnione życzonka przesyłam Dziękuję w imieniu naszym ależ nie ma za co pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 09.11.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Miłego - jak to nazwałeś - "resetowania". pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 09.11.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Miłego - jak to nazwałeś - "resetowania". pozdrawiam A, dziękuję Jak widzisz czasami trzeba się "wymóżdżyć", żeby tych wszystkich "fachowców" nie pozabijać. I tyle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.11.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 wiem co czujesz , u mnie okna też od zeszlego tygodnia jadą i ich nie widać .... Pamiętaj 6 pif i 1 paf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.11.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Wybierz Warkę P(u)łaską, a kluczyki po puszkach do koperty i może będziesz odstresowywał na kulturnym stadionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.11.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Różne marki były pite , ale pafa nie było . Trochę mi przeszło. Może dlatego, że taga ładna pogoda na zewnątrz. A mogliby sk..........ny zakładać wszystko jak taka ładna pogoda (to jeszcz pozostałości ) Reasumując: włoski mnie trochę "swędzą" ale humor mi się poprawił. Miłego dnia wszystkim życzę zwłaszcza, że dzisiaj piątek, potem trzy soboty i niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.11.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Nurni - jaka sobota , jaka nidziela???? Ja jutro z moim luksfery będe murować i tynki obmierzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.11.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Ty sięnie chwal, jeno pokaż zdjęcie jak wyglądałaś świeżo po wylądowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.11.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Ty sięnie chwal, jeno pokaż zdjęcie jak wyglądałaś świeżo po wylądowaniu. no coś Ty Kroyena ? wątpisz we nmnie ? byłam cała w skowronkach Było to jedno z najpiękniejszych doznań - szybowac w chmurach Powtórze to kiedyś i polecam kazdemu , chociaż mój małż nie był zbytnio zachwycony po wylądowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.11.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Ja nie wątpie jeno ciekaw jestem czy to tylko ślizgi były czy jakie figury na fryzurę wpływające. PS. Popróbój kiedyś lotni to dopiero blisko powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.11.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 PS. Popróbój kiedyś lotni to dopiero blisko powietrza. Jasne ,ze jak mi los pozwoli wszystkich doznań doświadczyć - to czemu nie ? Lotnia , paralotnia , bangi ?Ekstrema we wszystkich czlonkach Starsza pani siwieje .......albo wyłysieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.11.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 no dobrze że na koniec napisałeś o luzowaniu.....bo wszystko u góry to %%$#@!%$^&*%%&*@@*^$* trzymaj się, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 11.11.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 No pięknie - czyli od środy będziesz Panisko pełną gębą - stan surowy zamkniety. Fiu fiu.... A u mnie jutro dopiero pomiary... więc za ok miesiąc montaż (i trzymam kciuki żeby zima nie dotarła). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 11.11.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 RYDZU Jak już wszystko będzie zainstalowane i w porządku to mam nadzieję tak się poczuć a i wychylę (-limy) porządną miarkę trunku wyskokowego. W końcu to będzie zakończenie dość istotnego etapu budowy Też mam nadzieję na opóźnioną zimę bo ziemię trzeba rozgarnąć a i instalacje w środku kłaść jest lepiej jak jest cieplej. Co prawda koza już czeka na instalację jak tylko będą rzeczone okna i brama. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 24.11.2004 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Nurni u Ciebie nie zgrywają się poprzeczki, a u mnie niestety w salonie górny glif drzwi tarasowych będzie niżej niż okna! Okna były zamawiane jeszcze przed wymurowaniem parteru, gdy wykonawcy murowali otwory zrobili je z lekkim zapasem. Ekipa montująca okna zaczęła od okien, a nie od drzwi tarasowych i w efekcie okna w salonie poszły maksymalnie do góry (1cm pianki od góry, 5cm od dołu), a drzwi tarasowe musiały trzymać poziom przyszłych posadzek i są o te 5-6cm niżej - czyli mamy "schodek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.11.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 ja przepraszam , czepiam sie i wogole ale.... MUSZE no poprostu musze bo nie wytrzymam :( pieniążki (grrr!!!!)...dzialeczka...piaseczek...okienka itd a tak fajnie by sie cztalo ten dziennik bez tych zdrobnienieniek... sorki nurni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 25.11.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Widzę, że pomoc ZBYCHA okazuje się nieoceniona na wielu polach i podforach Nurni ale teraz pewnie już mówisz "jadę do domu" a nie "jade na budowę"? Może wkleiłbyś coś aktualnego bo gotowa jestem nie dać wiary w postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts