izyrider66 06.09.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam, Może to strasznie lamerskie pytanie, ale nie jestem specem. Przyszła pora na gruntowny remont łazienki, którabyła podpiwniczona. Muszę to wszystko zburzyć i zrobić od nowa. Ale mam dylemat , czym zasypać tę ponad 1 metrowąprzestrzeń (potrzebuje z 5 kubików piachu). Ale w związku z tym iż mam trochę betonowego gruzu + gruz ceramiczny z dotychczasowej łazienki, to chciałbym go wykorzystać do zasypania tego dołka, przynajmniej do połowy. Na to resztę piachu i zagęścić skoczkiem. Ale czy tak można? Czy ten gruz nie będzie "właził" w ziemię, co może spowodować jakieś przyszłe pęknięcia w wylewce. Kurcze nie znam się na tym, a czas strasznie pili, bo wszystkie etapy muszę zakończyć na ostatni tydzień września, gdy przyjdzie glazurnik. Proszę o podpowiedź jak będzie najlepiej zrobić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.09.2010 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Gruz może być , byle drobny.Najlepiej zasypywać razem z piachem .Zagęszczać na bieżąco . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts