boner 06.09.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Szukam kotła na eko i pellety ale mniejsza z tym zobaczcie te dwa zdjęcia i mi wytłumaczcie o co chodzi to dwie różne firmy a różnią się tylko sterownikiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.09.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Jeżeli te dwa kotły różnią się dla Ciebie tylko sterownikiem , to chyba oglądamy inne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boner 07.09.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Liczyłem na bardziej rozwiniętą odpowiedź... Który według Ciebie jest lepszy i czym się różnią ?? A te sterowniki, który jest bardziej rozwinięty, zaawansowany, przyjazny użytkownikowi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boner 07.09.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 aaa wiem jeszcze się kolorem różnią nie no żartuje , ale dodam jeszcze że wczoraj widziałem tego Klimosza i też już miał tą skrzynke pomiędzy piecem a podajnikiem i też przenieśli silnik z przodu jak Lazar ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 07.09.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Kotly te produkuje Lazar z żeliwa viadrusa. To sa w zasadzie identyczne kotły, Lazar produkuje te kotły dla Klimosza i też przy okazji dla siebie. Różnica jest w sterowaniu w Lazarze jest Sterownik Eco Max 800 firmy Plum (fuzzy Logic) a w Klimoszu Recal Art symbolu w tej chwili nie pamietam. Ale wybrałbym jednak Lazara ze wzgledu na dobry sterownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boner 07.09.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Dziekuje za solidną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts