Małaa 07.09.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 (edytowane) Witam Bardzo proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej pewnej marki okien. Informacje są anonimowe i posłużą do opracowania części empirycznej pracy magisterskiej. Ankieta zajmie Państwu nie więcej niż 6-7 minut, a dla mnie każda odpowiedź będzie na wagę złota Bardzo proszę po skoczeniu ankiety kliknąć przycisk "koniec" http://moje-ankiety.pl/respond-1618/sec-Zw0gJVN3.html Pozdrawiam i dziękuję za pomoc Edytowane 7 Września 2010 przez Małaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 07.09.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 ankieta dotyczy firmy OKNA Rąbień. ) Czekamy na Dobroplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.09.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Charlie, przesadzasz z sarkazmem. Każdy /leniwy/ lekarz chciałby mieć u siebie zdrowych pacjentów. Trudna firma o raczej kiepskiej reputacji (w mojej ocenie) to dobry materiał na pracę magisterską. Ja ankietę wypełniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małaa 10.09.2010 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Tak, ankieta dotyczy marki Okna Rąbień Jeszcze raz proszę o wypełnienie tej ankiety z racji tego, że ciągle brakuje mi odpowiedniej liczby respondentów Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.09.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Zamieść ten post na forum oknonetu. Tam aż kipi od cenzurek wysatwianych przez konkurentów z branży - zapewne więcej będzie chętnych do wypełnienia ankiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts