olgusieniunieczka 07.09.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Planujemy w domu mechaniczną wentylację z rekuperatorem. Chcemy tez zamontować kominek. Myśleliśmy, żeby zrobić rozprowadzenie ciepłego powietrza kanałami. Czy nie zakłóci to pracy rekuperatora? zakładamy, że dla wentylacji i kominka będa osobne kanały. Ma ktoś takie rozwiązanie u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 07.09.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 cały wór postów już był na ten temat, swoja droga mi tez nie idzie zbyt dobrze ze szukajką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 08.09.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 cholera, nie znalazłam niczego w miarę świeżego. Ale dobrze wiedziec, że był już taki temat podnoszony. Trzeba zarwać noc i coś się znajdzie Ta nowa wyszukiwarka i tak o niebo lepsza od starej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 08.09.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Poszukałam, poczytałam i wiem,ze nic nie wiem. Cholera chyba jednak zainwestujemy w kominek z płaszczem wodnym. Nie będzie problemu suchego, zbyt gorącego powietrxza, spadku sprawnosci reku. Zbyt wiele niewiadomych w połączeniu reku i DGP...a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts