Aylin 18.08.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 z tego co wiem to większość (odpadają te o mniejszych wymiarach) - z tym, że sprzedawca zasugerował aby raczej brać z tej samej firmy - mamy wtedy pewność że zarówno pralka, suszarka jak i łącznik będą do siebie pasować.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 28.08.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Tak, najlepiej kupić komplet u jednego producenta, albo z tego co widziałam są też takie jednoczęściowe pralko-suszarki, nie trzeba nic łączyć, ma się dwa w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 29.08.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Też jestem na kupnie suszarki i mam jedno pytanie , czy każdą suszarką można postawić na pralce jeśli maja podobne gabaryty, czy sa tylko jakies konkretne modele które sie do tego nadają? Jest dokładnie tak jak piszesz. Każdą suszarę można postawić na pralce jeśli maja podobne gabaryty. Kwestia tylko dobrania odpowiedniego łącznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 19.09.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 mam suszarkę elektroluxa (tę z pompą ciepła) i nie wyobrażam sobie bez niej życia. mam taki system, ze piorę tylko w soboty (tańsza taryfa weekendowa), wychodzą mi 4 pralki, suszę od razu, wyciagam cieple, 'prasuję' ręką i składam, zanoszę do szaf. Nic mi nie wisi na suszarkach stojacych, nie czekam aż wyschnie żeby złożyć czy wstawić nastepną pralkę. Nic mi się nie skurczyło, nie zmechaciło, mało tego - rzeczy z suszarki wychodzą odkłaczone, bez żadnych włosów czy pyłków. Kocham moją suszarkę i polecam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woy 22.05.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 O, My też nasza kochamy!!!! DO tego stopnia, że jak nam się ostatni zepsuła (zatkał się tyllko weżyk pompki - na szczęście) to zonka prawie sie popłakała i oswiadczyła, że nie bedzie robic prania dopóki suszarki nie naprawią!!! "No co ty, przeciez to potem trzeba rozwieszać, czekać, prasować - nie ma mowy, nie piorę!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 22.05.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Jest dokładnie tak jak piszesz. Każdą suszarę można postawić na pralce jeśli maja podobne gabaryty. Kwestia tylko dobrania odpowiedniego łącznika. Ano właśnie - widziałem ostatnio nawet uniwersalne łączniki w MM (mam teraz pralkę Boscha a interesuje mnie właśnie ten Electrolux z pompą ciepła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts