witek_myslowice 16.06.2017 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Ale kto każe robić GWC ? Nikt nie każe ale wszyscy robią. Kto by chciał mieszkac w hermetycznym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.06.2017 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Nikt nie każe ale wszyscy robią. Kto by chciał mieszkac w hermetycznym domu. Jacy wszyscy? Nie mam GWC i mieszkam w dość hermetycznym domu. W czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.06.2017 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Nikt nie każe ale wszyscy robią. Kto by chciał mieszkac w hermetycznym domu. Ale jak się ma fakt obecności lub nie GWC do hermetycznosci domu ? Bo nie widzę związku I jacy "wszyscy" ? Ja nie mam,a raczej większość ludzi posiadających WM nie ma GWC, niż ma... Za to wszyscy posiadacze WM mają (a przynajmniej powinn)i mieć hermetyczne domy. Edytowane 17 Czerwca 2017 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 17.06.2017 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Czyli znowu jestem w mniejszości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indiana_ 17.06.2017 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Podsumowując, bo troszkę się tutaj niewiadomych zebrało: 1. Kuchenka gazowa NIE WYMAGA ekstra kratki grawitacyjnej, normalnie pracuje i to zgodnie z przepisami z normalną WM. Czasy niedouczonych kominiarzy minęły w moim rejonie z 8 lat temu, dziwię się że jeszcze jacyś niedouczeni trafią się czasem. W razie czego służę paragrafem 2. Rura PVC do kanalizacji przeznaczona jest do kanalizacji, a nie do wentylacji. Nie chodzi tutaj o jej antybakteryjność, co jest kompletnie bez znaczenia gdyż w prawidłowo wykonanej instalacji nie ma prawa wystąpić jakakolwiek wilgoć, ale o skład chemiczny i wydzielanie "zapaszków" - czyli rakotwórczych monomerów. 3. GWC nie ma nic do hermetyczności domu, nie wiem skąd w ogóle takie wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Buderus 03.07.2017 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Czy warstwa antyseptyczna nie jest ścierana przez działanie szczotki oraz na ile liczona jest jej przeciętna żywotność (wiadomo, że wszystko ma swoją żywotność)? Witam, Podczas czyszczenia wewnętrznej części przewodów wentylacyjnych z osadów, w sposób mechaniczny ścierając pył i osad należy zastosować szczotki lub inne urządzenia wykonane z odpowiednio dobranych materiałów. Pozwoli to na efektywne usunięcie nieczystości jednocześnie bez ryzyka uszkodzenia lub zniszczenia wewnętrznej powierzchni kanału. Chętnie odpowiem na ewentualne pytania. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant marki Buderus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts