danielon 07.09.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam, uzywalem do tej pory wielu produtkow firmy MAPEI i na opakowaniach sa punkty i moje pytanie jest takie czy te punkty moga zbierac wylacznie Ci wykonawcy ktorzy maja zalozona firme czy ja tez moge wyslac to i odebrac cos jak to jest? jesli ktos wie prosze o odpowiedz dziekuje z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 07.09.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 program jest dla wykonawcow. w katalogu nagrod sa ciuchy firmowe, nakolanniki, pace do kleju, narzedzia do ciecia plytek itp....aby zarejestrowac sie w programie trzeba miec wlasna firme, lub byc pracownikiem firmy remontowo-budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 11.09.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 program jest dla wykonawcow. w katalogu nagrod sa ciuchy firmowe, nakolanniki, pace do kleju, narzedzia do ciecia plytek itp.... aby zarejestrowac sie w programie trzeba miec wlasna firme, lub byc pracownikiem firmy remontowo-budowlanej. nieprawda nie trzeba być właścicielem ani pracownikiem firmy budowlanej, dziś w jednej hurtowni wpadła mi w ręce ulotka programu, no to podrążyłem temat, skoro w hurtowniach z detalem to rozdają, no i uczestnikiem moze być osoba fizyczna, kupująca i używająca produkty mapei, dobrze że worków po mapelastiku i adesilex-ie nie wywaliłem a już na kupie o spalenia leżą regulamin (i inne takie tam) jest tu: http://www.mapei.it/poland/index.asp?func=regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielon 12.09.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 nieprawda nie trzeba być właścicielem ani pracownikiem firmy budowlanej, dziś w jednej hurtowni wpadła mi w ręce ulotka programu, no to podrążyłem temat, skoro w hurtowniach z detalem to rozdają, no i uczestnikiem moze być osoba fizyczna, kupująca i używająca produkty mapei, dobrze że worków po mapelastiku i adesilex-ie nie wywaliłem a już na kupie o spalenia leżą regulamin (i inne takie tam) jest tu: http://www.mapei.it/poland/index.asp?func=regulamin Dzieki Ci edde mam wlasnie 2 zestawy opakowan po mapelasticu tez mialem wyrzucic ale na szczescie hehe sie wstrzymalem. i pare workow po kleju adesilex P9 i keraflex. i dzieki za link pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 12.09.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 nie sadze zeby udalo sie Wam zarejestrowac w programie. Nie mniej jednak - kto wie...Z tego co pamietam - tylko wykonawcy, zreszta jak sama nazwa wskazuje: program partnerski dla wykonawcow.Dajcie znac jak poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 12.09.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 wypełniłem, jutro wysyłamale wykonawca swoich np. hydroizolacji jestem ja, wykonawca nie jest jednoznaczne z przedsiebiorcą czy pracownikiem budowlanym przeciezpoza tym w regulaminie jak byk stoi: "2.4. Adresat Programu - osoba fizyczna nabywająca produkty Mapei. 2.5. Uczestnik Programu - osoba fizyczna, która przystąpiła do Programu poprzez wypełnienie i przekazanie do Biura Programu Deklaracji Przystąpienia do Programu." żadnej wzmianki o koniecznosci prowadzenia firmy bądź bycia zawodowym budowlańcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 12.09.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 w sumie racja Ja z Mapei juz nie mam od 4-5 lat nic wspolnego, wiec moze rzeczywiscie tak jest, kiedys tylko glazurnicy byli w programie, ale kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 28.09.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 no i dziś otrzymałem przesyłkę z pismem witającym w programie, nr uczestnika i katalogiem produktów i nagród takze niniejszym stwierdzam , że nie tylko firmy i zawodowi budowlańcy mogą być uczestnikami tego programu, czego jestem namacalnym przykładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielon 01.10.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 no i dziś otrzymałem przesyłkę z pismem witającym w programie, nr uczestnika i katalogiem produktów i nagród takze niniejszym stwierdzam , że nie tylko firmy i zawodowi budowlańcy mogą być uczestnikami tego programu, czego jestem namacalnym przykładem super, duzo miales zgromadzonych punktów? ja mam jak narazie 140 ale jeszcze bede kupywal pare produktow wiec uzbiera sie wiecej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 01.10.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 punktów nie wysyłałem, tylko ankietę zgłoszeniową, mam ich trochę nazbieranych, teraz po aktywacji uczestnika moge je już wysłać w dowolnym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielon 20.11.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 no i dziś otrzymałem przesyłkę z pismem witającym w programie, nr uczestnika i katalogiem produktów i nagród takze niniejszym stwierdzam , że nie tylko firmy i zawodowi budowlańcy mogą być uczestnikami tego programu, czego jestem namacalnym przykładem witaj, no i potwierdziło sie to że KAŻDY kto używa produktów MAPEI może przystąpić do tego programu. dziś właśnie dostałem katalog i numer. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAXIM78 01.12.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witam , a co zrobić jak zgubiłem numer uczestnika Mapei? Da się jakoś go odzyskać?Bardzo proszę o pomoc.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapei 02.01.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 nieprawda nie trzeba być właścicielem ani pracownikiem firmy budowlanej, dziś w jednej hurtowni wpadła mi w ręce ulotka programu, no to podrążyłem temat, skoro w hurtowniach z detalem to rozdają, no i uczestnikiem moze być osoba fizyczna, kupująca i używająca produkty mapei, dobrze że worków po mapelastiku i adesilex-ie nie wywaliłem a już na kupie o spalenia leżą regulamin (i inne takie tam) jest tu: http://www.mapei.it/poland/index.asp?func=regulamin Wszystko się zgadza nie trzeba mieć firmy żeby być w programie ,jest to za .....ta sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladzio 01.01.2025 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia Czy ktoś z Was reklamował nagrodę którą otrzymał w programie za punkty ? Nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na pytanie,czy nagrody z programu partnerskiego są objęte gwarancją? Jeśli tak to do kogo i jak je reklamować? Proste urządzenie przestało działać częściowo po miesiącu,czy mogę je zareklamować czy na śmietnik? Trochę szkoda punktów bo 1500pkt pójdzie też w śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts