Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Program partnerki MAPEI

Recommended Posts

program jest dla wykonawcow. w katalogu nagrod sa ciuchy firmowe, nakolanniki, pace do kleju, narzedzia do ciecia plytek itp....

aby zarejestrowac sie w programie trzeba miec wlasna firme, lub byc pracownikiem firmy remontowo-budowlanej.

program jest dla wykonawcow. w katalogu nagrod sa ciuchy firmowe, nakolanniki, pace do kleju, narzedzia do ciecia plytek itp....

aby zarejestrowac sie w programie trzeba miec wlasna firme, lub byc pracownikiem firmy remontowo-budowlanej.

nieprawda ;) nie trzeba być właścicielem ani pracownikiem firmy budowlanej, dziś w jednej hurtowni wpadła mi w ręce ulotka programu, no to podrążyłem temat, skoro w hurtowniach z detalem to rozdają, no i uczestnikiem moze być osoba fizyczna, kupująca i używająca produkty mapei, dobrze że worków po mapelastiku i adesilex-ie nie wywaliłem :) a już na kupie o spalenia leżą :)

regulamin (i inne takie tam) jest tu: http://www.mapei.it/poland/index.asp?func=regulamin

nieprawda ;) nie trzeba być właścicielem ani pracownikiem firmy budowlanej, dziś w jednej hurtowni wpadła mi w ręce ulotka programu, no to podrążyłem temat, skoro w hurtowniach z detalem to rozdają, no i uczestnikiem moze być osoba fizyczna, kupująca i używająca produkty mapei, dobrze że worków po mapelastiku i adesilex-ie nie wywaliłem :) a już na kupie o spalenia leżą :)

regulamin (i inne takie tam) jest tu: http://www.mapei.it/poland/index.asp?func=regulamin

Dzieki Ci edde mam wlasnie 2 zestawy opakowan po mapelasticu tez mialem wyrzucic ale na szczescie hehe sie wstrzymalem. i pare workow po kleju adesilex P9 i keraflex. i dzieki za link pozdrawiam

nie sadze zeby udalo sie Wam zarejestrowac w programie. Nie mniej jednak - kto wie...

Z tego co pamietam - tylko wykonawcy, zreszta jak sama nazwa wskazuje: program partnerski dla wykonawcow.

Dajcie znac jak poszlo

wypełniłem, jutro wysyłam

ale wykonawca swoich np. hydroizolacji jestem ja, wykonawca nie jest jednoznaczne z przedsiebiorcą czy pracownikiem budowlanym przeciez

poza tym w regulaminie jak byk stoi:

"2.4. Adresat Programu - osoba fizyczna nabywająca produkty Mapei.

2.5. Uczestnik Programu - osoba fizyczna, która przystąpiła do Programu poprzez wypełnienie i przekazanie do Biura Programu Deklaracji Przystąpienia do Programu."

żadnej wzmianki o koniecznosci prowadzenia firmy bądź bycia zawodowym budowlańcem

• 3 weeks później...
no i dziś otrzymałem przesyłkę z pismem witającym w programie, nr uczestnika i katalogiem produktów i nagród

takze niniejszym stwierdzam , że nie tylko firmy i zawodowi budowlańcy mogą być uczestnikami tego programu, czego jestem namacalnym przykładem :)

super, duzo miales zgromadzonych punktów? ja mam jak narazie 140 ale jeszcze bede kupywal pare produktow wiec uzbiera sie wiecej:)

• 1 month później...
no i dziś otrzymałem przesyłkę z pismem witającym w programie, nr uczestnika i katalogiem produktów i nagród

takze niniejszym stwierdzam , że nie tylko firmy i zawodowi budowlańcy mogą być uczestnikami tego programu, czego jestem namacalnym przykładem :)

witaj,

no i potwierdziło sie to że KAŻDY kto używa produktów MAPEI może przystąpić do tego programu. dziś właśnie dostałem katalog i numer. pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 1 year później...

Wszystko się zgadza nie trzeba mieć firmy żeby być w programie ,jest to za .....ta sprawa.

• 12 years później...

Czy ktoś z Was reklamował nagrodę którą otrzymał w programie za punkty ? Nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na pytanie,czy nagrody z programu partnerskiego są objęte gwarancją? Jeśli tak to do kogo i jak je reklamować? Proste urządzenie przestało działać częściowo po miesiącu,czy mogę je zareklamować czy na śmietnik? Trochę szkoda punktów bo 1500pkt pójdzie też w śmieci.