itanium 07.09.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam,zamierzam kupić rolety wewnętrznychdo okien, jaki kolor dobrać? Mam trzy ściany pomalowane w kolorze magnolia , jedna ze ścian po lewej stornie okien pomalowana jest na kolor śliwka węgierka. Okna śą na całej długości ściany ok 3 m. Meble w kolorze wenge. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.09.2010 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Wybrałabym jasne - dopasowując je do koloru większości ścian. Przy śliwkowych będzie bardzo ciemno, a poza tym jeśli zmienisz in spe kolor tej ściany, to nie będzie kłopotu z wymianą rolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 08.09.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 też wybiorę podgumowane - od strony południowo-zachodniej podgumowane rolety mogą być zarówno takie zwykłe, spuszczane wzdłuż okna, albo harmonijkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaJ 08.09.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Przez kilka lat mialam podgumowane, jasno szare i po opuszczeniu zaciemnialy pokoj. Co do pytania w temacie - dalabym jasne, do koloru tych 3 scian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cerleg 08.09.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ciemne rolety jak dla mnie za bardzo rzucają się w oczy. Lepiej skupić uwagę na czymś bardziej godnym uwagi. Kolega w swoim pokoju założył rolety intensywnie niebieskie z naprawdę marnym efektem. Zamiast zaciemniać, to nadają niebieskiej poświaty na ścianach i meblach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.09.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Wg mnie powinnas dac jasne takie jak jasen sciany- magnolia lub cos podobengo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.09.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 witam . Nie wiem , w jakim stylu masz mieszkanie .Wg podanych kolorów wybrałabym rolety w kolorze zbliżonym do magnolii ( swoją drogą, ciekawe, czy znajdziesz coś podobnego w próbniku ? ). Jeżeli jest to salon, to nie potrzebujesz zaciemnienia ( czyli gumowania ). Miałam kiedyś gumowane rolety i po paru latach tak dziwnie się pomarszczyły, bleeee !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 09.09.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Mam rozne kolory scian a w calym domu szare rolety. Jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.09.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 U nas na dole białe rolety (tak jak ramy okien i ościeżnice), neutralne, żeby po ewentualnym malowaniu się ze ścianami nie gryzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts