Tommaszz 08.09.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Podczas remontu łazienki zdecydowałem się kupić WC z funkcją higieny intymnej. Małżonka nalegała mówiąc że takie urządzenie będzie super pasowało. Wolałem się nie sprzeciwiać. Teraz chciałbym poznać Wasze opinie na ten temat. Macie taki sedes w domu? Dobrze się sprawuje? Podoba Wam się to uczucie myjącej wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 08.09.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ja także chciałam coś takiego w domu zainstalować, ale przy oporze męża w końcu uległam a teraz żałuję To świetne rozwiązanie, na pewno nie będziecie żałować (miałam coś takiego w wynajmowanym wcześniej mieszkaniu) ale niestety głównie kobiety potrafią docenić zalety tego urzadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommaszz 08.09.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Właśnie główną cechą takiego wc z pielęgnacją miejsc intymnych jest fakt że sprzęt szczególnie jest adresowany do kobiet. Dla faceta nie jest to już jakaś rewelacja ale w imieniu wszystkich nie mogę się wypowiadać. Mi nie robiło to dużej różnicy więc zdecydowaliśmy się na zakup. Na razie nie żałujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts