aniewiem79 08.09.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Powódź zniszczyla mi dom,zaczyna pękać jest z 1810 roku i z białego kamienia. Proszę o pomoc,w mojej okolicy wszyscy omijaja ten dom z daleka bo "BIEDOTA" I NIECH RADZĄ SOBIE SAMI,PRZECIEŻ NIE POTRZEDUJA WIELE. Przykre to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 15.09.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Powódź zniszczyla mi dom,zaczyna pękać jest z 1810 roku i z białego kamienia. Proszę o pomoc,w mojej okolicy wszyscy omijaja ten dom z daleka bo "BIEDOTA" I NIECH RADZĄ SOBIE SAMI,PRZECIEŻ NIE POTRZEDUJA WIELE. Przykre to jest. bardzo mi przykro z powodu tej tagedii,ale umieszczanie tego rodzaju postow gdzie popadnie nic Ci nie pomoze moze przedstaw sie,zamiesc jakies zdjecia,podaj dokladniejszy adres i napisz jakiej pomocy konkretnie potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts