Lgrzechu 08.09.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Jak w temacie. Nie chodzi o walory estetyczne ( gust sprawa subiektywna ). W moim przypadku ściany wysokiego poddasza chcę podzielic na szerokie 63cm pasy. Dlatego lepsze wydają się być bonie pvc szerokie na 5cm ( w ostateczności 3cm). Zarówno 5 tki jak i 3 ki są tej samej głębokości 2cm. Czy jest ryzyko, ze na boniach 5cm przy takiej samej głębokości bedzie bardziej osadzał się brud lub chetniej siadały i sr.... ptaki Może technicznie też trudniejsze do zrobienia ( choc nie sadzę ) ? Jak bez różnicy to pewnie wezme 5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matynia 13.09.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Ja mam bonie wys 5 cm i głębokość 2 cm. Nie brudzą się i nie siadaja ptaki (elewacja ma 5 lat-brak jakichkolwiek zacieków) Mam dosć dużą elewację i szersze bonie lepiej się prezentują.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts