Luminda 03.02.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Trepki już zabejcowane i polakierowane.... ... i czekają na montaż :) Mogę bardzo polecić bejcę i lakier- firma ZAR Nawet stolarz, który poprawiał jeden trep był zszokowany, że jest taka piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 10.02.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Mała zapowiedź podłóg... Póki co, robi się piętro.... Tutaj gotowa sypialnia (nieco zdeptana... ale JEST!!!) :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 11.02.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Aaaa... Chłopaki idą na rekord świata - dziś będzie skończone pięterko jupi Parter pójdzie szybciej bo tam duża otwarta powierzchnia, docinki tylko z długości, więc jest piknie! A potem schody... ...i najgorsze - sprzątanie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 27.02.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 MIESZKAMY ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.02.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 27.02.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 MIESZKAMY ! ! ! super, czekam z niecieprliwością na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acici 28.02.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Jupi!!! Opowiadaj jak pierwsze dni w domku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 01.04.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 super gratulujemy i zazdrościmy MIESZKAMY ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 02.04.2013 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Dawno tu nie zaglądałam.... GRATULACJE dziękuję :) super, czekam z niecieprliwością na fotorelację dziękuję a fotorelacji już chyba na forum nie będzie... Jupi!!! Opowiadaj jak pierwsze dni w domku!!! jupi jupi huurrraa pierwsze dni w domu były dziwne, ciężko się przestawić mieszkając całe życie w blokowisku, ale teraz mówię- TO JEST TO!! super gratulujemy i zazdrościmy dzięki nie ma czego zazdrościć- niedługo i Wy będziecie na podobnym etapie Pozdrawiam Wszystkich Odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 14.08.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 dziękuję :) Kochana no i jak sie mieszka!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 20.08.2013 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 dziękuję :) Kochana no i jak sie mieszka!?! mieszka się bardzo dobrze- to już prawie pół roku będzie uwielbiam tą przestrzeń!!!! i chyba budując ten dom ponownie nie zmieniłabym nic pod kątem funkcjonalności. a do bloku nie wróciłabym za żadne skarby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 20.08.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Wrzuć zdjęcia jakieś. Jestem ciekawa jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 23.08.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Mam prośbę, pisałaś jakiś czas temu, że chcesz ciemne podłogi i białe listwy przypodłogowe, białe drzwi, możesz wrzucić jakieś zdjęcia jak to wygląda ostatecznie? ja mam taki pomysł na parter bo na górze będzie podłoga brzozowa więc bardzo jasna ale myślę, że białe listwy też będą z nią ładnie wyglądać. Głównie zależy mi zobaczeniu ciemnych okien wraz z całą wspomnianą resztą wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts