kai 22.09.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 a oto wariant otwarty... tu udało mi się wcisnąć jeszcze jedną szafę do przedpokoju no i kurczę nie mogę się zdecydować.. w wariancie otwartym jest więcej przestrzeni, ładniejsza kuchnia, dodatkowa szafa w przedpokoju, natomiast w wariancie ze ścianką kanapy stoją ładnie pod ścianami i w pokoju będzie chyba trochę przytulniej.. za to przedpokój robi się przy drzwiach do wc wąski (110cm) i nie do końca jestem przekonana co do tej kuchni... pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 22.09.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Ja głosuję za wariantem v8 (doczytałam w końcu który to) czyli z jadalnią pod oknem kuchni. Podoba mi się w nim ta wydzielona ściana na zestaw kina domowego. Myślę, że Twój wybór będzie łatwiejszy, jeśli odpowiesz sobie na pytanie, czy lubisz oglądać tv jedząc przy stole, czy raczej tv tylko w pełnym relaksie na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Utuczak84 23.09.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 (edytowane) Kochane! Oh i ah jakie cudowne mieszkanko masz kai kochana. Napisz mi na privie gdzie to, koniecznie!~My z moim Ryjkiem szukamy mieszkanka dla nas i naszego kotka juz 6 m-cy i niestety w tej Warszawie nie ma nic fajnego. W związku z tym myślę o wyprowadzce na wieś. Myślę, że przede wszystkim powinnaś sobie odpowiedzieć na pytanie jak często gotujesz kapuste... i czy pakować w związku z tym w ścianke czy nie. Chciałabym także zaznczyć że odpowiedź na twoje bolączki to 42 i 4 pokoje. Buziaki Edytowane 23 Września 2010 przez Utuczak84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 30.09.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Utuczak, to może kup od kai jej mieszkanie? Ona będzie miała remont z głowy i rozejrzy się za nowym 3 pokojowym gniazdkiem? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.10.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Kai, bywasz tu jeszcze? Jak stan remontu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kai 10.10.2010 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 o, miło, że pamiętasz ostatnio rzadko bywam, bo mam nawał pracy.. na remont zbieramy fundusze i około listopada planujemy rozpocząć, po dopieszczeniu szczegółów planu jeszcze.. chyba będzie ze ścianką oczywiście pochwalę się efektami gdy już jakieś będą buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.03.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Czy to już po remoncie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts