Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

odkręcenie zmian w mieszkaniu - pomocy :(

kai

Recommended Posts

a oto wariant otwarty... tu udało mi się wcisnąć jeszcze jedną szafę do przedpokoju :)

no i kurczę nie mogę się zdecydować.. w wariancie otwartym jest więcej przestrzeni, ładniejsza kuchnia, dodatkowa szafa w przedpokoju, natomiast w wariancie ze ścianką kanapy stoją ładnie pod ścianami i w pokoju będzie chyba trochę przytulniej.. za to przedpokój robi się przy drzwiach do wc wąski (110cm) i nie do końca jestem przekonana co do tej kuchni... pomocy :)

otwarty1.jpg

otwarty2.jpg

otwarty3.jpg

otwarty4.jpg

v2.jpg

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja głosuję za wariantem v8 (doczytałam w końcu który to) czyli z jadalnią pod oknem kuchni. Podoba mi się w nim ta wydzielona ściana na zestaw kina domowego. Myślę, że Twój wybór będzie łatwiejszy, jeśli odpowiesz sobie na pytanie, czy lubisz oglądać tv jedząc przy stole, czy raczej tv tylko w pełnym relaksie na kanapie :)

Kochane!

Oh i ah jakie cudowne mieszkanko masz kai kochana. Napisz mi na privie gdzie to, koniecznie!~My z moim Ryjkiem szukamy mieszkanka dla nas i naszego kotka juz 6 m-cy i niestety w tej Warszawie nie ma nic fajnego. W związku z tym myślę o wyprowadzce na wieś.

Myślę, że przede wszystkim powinnaś sobie odpowiedzieć na pytanie jak często gotujesz kapuste... i czy pakować w związku z tym w ścianke czy nie. Chciałabym także zaznczyć że odpowiedź na twoje bolączki to 42 i 4 pokoje.

Buziaki

Edytowane przez Utuczak84

• 2 weeks później...
  • 4 months później...