savanna12 08.09.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witam .Kasy brak na kominek a jest w ścianie komin z dziurą do salonu ...w wylewce dopływ powietrza z zewnatrz ...w podłodze jakos sie ukryje ale co zrobic z dziura na ścianie?Jak zatkac?czym ?Moze za kilka lat wykonam kominek jak na ten czas zatkac dziurę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 09.09.2010 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witam . Kasy brak na kominek a jest w ścianie komin z dziurą do salonu ...w wylewce dopływ powietrza z zewnatrz ...w podłodze jakos sie ukryje ale co zrobic z dziura na ścianie?Jak zatkac?czym ?Moze za kilka lat wykonam kominek jak na ten czas zatkac dziurę? zatkałem wełną, komin obudowałem g/k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 09.09.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 ja na wcisk dociąłem kółko ze styropianu, chlapnąłem cienka warstwą tynku i zagipsowałem razem ze ścianą, nic nie widać, wypukać łatwo, w razie potrzeby bez problemu "otwieram" otwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.09.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Ja mam coś podobnego ze stryropainu. Najpierw obrobiłem na gotowo cały komin łącznie z malowaniem. Potem z jednego kawałka styropianu po ociepleniu wyciąłem okrąg zbliżony rozmiarami do otworu. Na to nakleiłem pomalowany kawałek prostokątnego styropianu. Po wciśnięciu wygląda jakby tam to miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 09.09.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Proponuje zrobić to porządnie i estetycznie.Koleżanka miała taką samą sytuację, po 3 latach mieszkania wiedzą, że kominek przez najbliższych 20 lat nie powstanie, bo go nie potrzebują a poza tym moda się zmieniła, kominki przechodzą do lamusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts