Slash_ 08.09.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Dzień dobry, Chciałbym dowiedzieć się, czym mogę zabezpieczyć murek ogrodzeniowy pod sztachetami?Pomalowany jest czarną substancją, ale nie wiem co to dokładnie jest - nie ja to zabezpieczałem. Beton powoli zaczyna się kruszyć.Czym to dobrze zabezpieczyć? Smołą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 09.09.2010 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Betonu się nie zabezpiecza , jak się kruszy to oznacza że jest kiepskiej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slash_ 09.09.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Jaką masz propozycję ?Skuć i nadlać nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 10.09.2010 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Trudno powiedzieć jak obecnie wygląda jeżeli jest bardzo kiepsko to rzeczywiście skuć i wylać nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts