Luśka 07.05.2002 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 Chciałabym w łazienkach (6m2 i 8 m2) zrobić elektryczne maty grzejne. Czy ktoś ma doświadczenia w tym systemie? Szczególnie istotne: bezpieczeństwo i koszty (instalacji i użytkowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 07.05.2002 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 Mam takową matę w łazience + grzejnik. Firma Elektra http://www.elektra.com.pl termostat duński z mozliwością programowania w cyklu tygodniowym oraz z ustawieniem czasu letniego i zimowego. I w ten sposób mata nagrzewa się o określonych porach, wtedy kiedy jest potrzebna, a nie grzeje się cały czas. Co do kosztów mata kupiona na promocji 1,5 m2 za 199 pln termostat za 320 pln Koszty eksploatacji jeszcze nie są mi znane, bo jeszcze nie dostałam rachunku ze Stoenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts