coen 09.09.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Mam problem:do przyklejenia papy w piwnicy użyto lepiku na zimno Izoplast K jest to środek który nie powinien być stosowany w pomieszczeniach tylko na zewnątrz.Na papę ma być ułożona folia na to styropian a potem wylewka dodam jeszcze że papa była przyklejana rok temu nie wiem czy zrywać tą papę aby usunąć lepik czy pozozstawić głównie chodzi mi o zdrowie bo w tym lepiszczu podobno jest sporo szkodliwej chemii.Będę wdzieczny za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.09.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Zadzwoń do producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 10.09.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Mieszkasz w tej piwnicy że tak o zdrowie się martwisz? Jak nie czuć smrodu to ja bym się tym nie przejmował. To może być szkodliwe gdy się stale przebywa w takich miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts